Aperitive gustoase. Ciuperci umplute cu branza de vaci si marar

 Un aperitiv simplu si sanatos, pentru o zi agitata, poate fi reteta de ciuperci umplute cu branza de vaci si marar.

 

Ingredientele:

6 ciuperci mari

2 linguri cu unt

150 g branza de vaci

1 lingura de marar proaspat tocat

1 ou

sare


Modul de preparare este urmatorul:

Ciupercile se curata si se spala.

Picioarele ciupercilor se taie.

Apoi se toaca.

Se pun la inabusit alaturi de o lingura cu unt.

Palariile ciupercilor se pun intr-un vas termorezistent, uns cu unt.

Se pun pe foc si se lasa pana devin moi.

Cand sunt gata, se lasa putin sa se raceasca.

Branza de vaci se amesteca la un loc cu ciupercile tocate.

Se adauga mararul si oul.

Se presara si putina sare.

Se amesteca bine.

Cu pasta rezultata se umple fiecare ciuperca.

Apoi se mai pune cate o bucatica de unt peste fiecare ciuperca umpluta.

Dupa aceea se dau la cuptor.

Se lasa pana ce s-au rumenit.

Se servesc imediat ce se scot din cuptor.

Sursa foto

Articole asemănătoare