Aperitive speciale pentru zile festive. Ciuperci umplute cu crema de branza

 Un aperitiv delicios pentru zilele festive il poate constitui reteta de ciuperci umplute cu crema de branza.


Ingredientele necesare sunt:

1 kg de ciuperci medii

6 linguri de unt

250 g crema de branza

1/2 cana de branza cu mucegai, faramitata

2 linguri de ceapa verde, taiata


Modul de preparare:

Ciupercile se spala.

Apoi li se rup piciorusele.

Apoi acestea se toaca marunt.

Aveti nevoie de o jumatate de cana.

Jumatate de kilogram de palarioare de ciuperci se lasa sa se rumeneasca 5 minute in tigaie, in 3 linguri de unt.

Se repeta la fel si cu cealalta jumatate de kilogram de ciuperci.

Intr-un vas mediu se amesteca branza cu mucegai, faramitata si cu crema de branza.

Se obtine astfel o compozitie omogena.

La aceasta pasta de branza se adauga piciorusele ciupercilor tocate.

Se pune si ceapa verde tocata marunt.

Se amesteca totul bine.

Cu crema rezultata se umplu palarioarele ciupercilor.

Apoi acestea se pun pe o foaie de copt.

Se pun la fript pe gratar.

Se lasa pana cand acestea capata o nuanta aurie.

Apoi se pun pe un platou si se servesc.

Sursa foto

Articole asemănătoare