Oua si rosii umplute cu crema de branza si unt

 Incepeti-va ziua cu un aperitiv sanatos si gustos, format din legume pline de vitamine. Va prezentam reteta de oua si rosii umplute cu crema de branza si unt.


Ingredientele necesare sunt:

4 rosii

4 oua

50 g unt

4 triunghiuri de branza topita

1 ardei verde

1 ceapa

200 g branza dulce

5-6 masline negre

sare

piper

verdeata


Modul de preparare:

Ouale se fierb tari.

Cand sunt gata, se curata de coaja.

Se taie pe jumatate.

Li se scot galbenusurile.

Galbenusurile se amesteca apoi cu jumatate din cantitatea de unt si cu branza topita.

Se obtine astfel o pasta omogena.

Cu aceasta se vor umple jumatatile de albusuri fierte.

Rosille se spala si se taie tot in jumatati.

Se scoate miezul.

Se lasa apoi la scurs.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Se amesteca cu branza si cu untul.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Cu aceasta crema obtinuta se umplu rosiile.

Se pun pe un platou ouale si rosiile umplute.

Se decoreaza cu rondele de masline si verdeata.

Se lasa timp de 20 de minute la frigider.

Apoi se servesc cu placere.

Sursa foto

Articole asemănătoare