Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor

Ardei umpluti cu crema de branza si verdeturi la cuptor.


Ingrediente:

5 ardei - capia, grasi sau combinati

250 g branza de vaci

250 g telemea de vaca

2 oua

2-3 linguri de smantana

ulei de masline

marar uscat

busuioc uscat

cimbru uscat

sare

piper


Modul de preparare este urmatorul:

Se taie capacele la ardei.

Se curata de seminte.

Apoi se spala si se pun la scurs.

Separat se prepara crema de branza.

Telemeaua de vaca se da pe razatoare.

Apoi se amesteca cu branza de vaci.

Se pun si ouale impreuna cu smantana.

Se adauga si verdeturile uscate.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se amesteca bine toata compozitia rezultata.

Cu pasta obtinuta se umplu ardeii.

Se pun apoi capacelele.

Fiecare ardei se unge cu ulei de masline.

Se pun apoi intr-un vas termorezistent.

Se dau la cuptor si se lasa timp de 15-20 de minute.

Cand sunt gata, se lasa sa se raceasca putin.

Dupa aceea se adauga smantana si se servesc.

Sursa foto

Articole asemănătoare