Prajituri speciale. Rulada cu crema de dovleac si smantana

 O prajitura pe care o puteti prepara pentru zilele speciale din viata dumneavoastra poate fi rulada cu crema de dovleac si smantana.

Ingrediente:


Pentru chec:

50 g faina

75 g faina integrala

5 g bicarbonat de sodiu

10 g scortisoara

10 g ghimbir

5 g nucsoara

sare

3 oua

100 g zahar

100 g zahar brun

150 g dovleac

50 g zahar pudra


Pentru umplutura:

250 g crema de branza

250 g zahar pudra

10 g smantana

50 g piure de dovleac

1 banana zdrobita

sare

 

Modul de preparare:

Se incepe cu prepararea checului.

Intr-un bol se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu.

Se mai adauga scortisoara, ghimbirul, nucsoara si sarea.

In alt bol se amesteca zaharul cu ouale.

Se pune apoi dovleacul peste oua.

Se adauga si compozitia cu faina.

Se amesteca bine toate ingredientele.

Compozitia rezultata se pune intr-o tava rotunda.

Apoi se da la cuptor.

Se lasa timp de 10-15 minute.

Cand este gata, se scoate checul din tava.

Se pune pe un prosop tapetat cu zahar pudra.

Se ruleaza si se lasa sa se raceasca.

Apoi se pregateste umplutura.

Crema de branza se amesteca cu zaharul pudra si smantana.

Apoi se pune piureul de dovleac.

Se mai adauga banana si sarea.

Cu crema rezultata se umple checul si se ruleaza.

Apoi se intinde crema si pe deasupra ruladei pentru a nu se desface.

La final se pudreaza rulada.

Se serveste cu placere.

Sursa foto

Articole asemănătoare