Retete de post. Chifle umplute cu ciuperci si legume

 O mancare rapida si gustoasa, care se incadreaza si la retete de post,  puteti realiza preparand reteta de chifle umplute cu ciuperci si legume.

 

Ingrediente necesare:

4-5 chifle

250 g ciuperci

1 ardei gras rosu

1 morcov mic

condiment pentru ciuperci

3-4 linguri de ulei

2 linguri de margarina

patrunjel verde tocat

sare

piper

cimbru


Modul de preparare:

Ciupercile se curata si se spala.

Apoi se taie marunt.

Din ardeiul gras se taie 4-5 fasii.

Restul se toaca alaturi de morcov.

Apoi se pune peste ciuperci.

Se pun intr-un vas.

Se lasa la inabusit, pana ce zeama scade.

Se ia de pe foc.

In aceasta compozitie se adauga patrunjelul tocat.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune si cimbrul.

Se pregatesc chiflele.

La fiecare chifla se taie un capac.

Se scoate miezul de la fiecare.

Se unge in interior cu putina margarina.

Apoi se umplu cu compozitia de ciuperci.

Dupa aceea se dau la cuptor.

Se lasa timp de 10 minute.

Apoi se scot si se servesc calde, imediat.

Sursa foto

Articole asemănătoare