Suc de rosii picant cu morcovi, ardei, telina si ardei iute
Ingrediente:
sase rosii foarte coapte
doi morcovi mari
trei tulpini de telina
un ardei gras galben sau rosu
o jumatate de sfecla rosie medie
jumatate de cana spanac
jumatate de cana rucola
unul sau doi ardei iuti rosii, fara seminte
Mod de preparare: curatati si spalati toate ingredientele, decojind telina si morcovii. Se taie totul in felii sau cubulete, dupa plac, ardeiul rosu in rondele, indepartand toate semintele. Puneti cuburile de legume in juicer treptat si mixati de fiecare data bine. Adaugati spanacul si rucola taiate mare, la final ardeiul, iar cand sucul este gata mai puteti adauga putina apa plata daca este prea consistent. Se bea simplu, fara cuburi de gheata. Este o reteta flexibila, asa ca va puteti juca putin schimband cantitatile si incercand alte combinatii.
Foto: cuisineaz.com
Articole asemănătoare
-
Smoothie cu suc de rosii, spanac si busuioc
O reteta pentru un smoothie cu gust intens de rosii bine coapte, note parfumate de busuioc si multe vitamine, excelent mai ales atunci cand vrem sa avem un sistem imunitar cat mai puternic si multa energie.
-
Cinci retete de cocktail cu suc de rosii
Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.
-
Cocktail picant cu tequilla si suc de rosii
Un cocktail cu gust de rosii, tequilla si note intense, picante, date de sosuri si hreanul ras.
-
Smothie cu lapte vegetal, fructe si suc de rosii
Un smoothie cu fructe si suc de rosii, nucsoara, scortisoara, putin zahar brun, rezultatul final fiind o bautura proaspata, cu gust complex si placut, mai ales dupa ce i se adauga cateva cuburi de gheata.
-
Suc de rosii picant cu ardei gras, castravete si ceapa rosie
Bun ca un smoothie natural si cu gust putin iute, ca un aperitiv sau pentru a condimenta si a da mai multa aroma unei portii de cartofi prajiti sau copti, iata o reteta plina de note vegetale, gustoasa si relativ usor de pregatit.