Suc pentru imunitate cu sfecla rosie si morcov
Ingrediente:
250 g sfecla rosie
250 g morcovi
1 mar rosu mare
1-2 lingurite suc de lamaie
apa plata
Mod de preparare: sfecla si morcovii se curata, se taie in bucati potrivite si se pun in aparatul de suc. Se adauga marul feliat si se extrage tot sucul. Se pune putina apa plata dupa gust si sucul de lamaie, iar tot amestecul se bea imediat, cat mai proaspat.
Foto: needpix.com
Articole asemănătoare
-
Sfecla rosie cu miez de nuca si merisoare confiate
Ne-am obisnuit cu sfecla rosie murata, coapta sau sub forma de suc, si este un ingredient bun pentru o gama larga de smoothie-uri. Dar in aceasta reteta contrastul dintre sfecla, miezul de nuca putin prajit si dulcele acrisor al merisoarele va surprinde cu siguranta orice musafir.
-
Suc de mango si morcov cu piper negru
Un suc plin de dulceata de mango si morcov cu piperul aromat si putin ardei iute.
-
Suc energizant cu sfecla rosie, fenicul si fructe
Daca v-ati obisnuit cu un smoothie din fructe de ce sa nu incercati un pahar cu suc de mere, portocala alaturi de sfecla rosie si limeta.
-
Smoothie revigorant cu sfecla rosie, banane si struguri
O reteta pentru imunitate in perioada rece a anului sau oricand avem pofta de o bautura gustoasa si sanatoasa.
-
Salata de scrumbie cu sfecla rosie
In ultima vreme, salatele avand ca ingredient principal pestele sunt tot mai cautate, intrucat carnea de peste se asimileaza cel mai bine dintre toate celelalte feluri de carne. Pentru a beneficia de consumul de peste, incercati salata de scrumbie cu sfecla rosie.