Sucul de lamaie si multiplele lui calitati


Datorita continutului ridicat de vitamina C lamaia este unul dintre cele mai importante mijloace care intaresc sistemul imunitar si reprezinta totodata un "medicament" foarte bun impotriva racelilor. Vedetele de la Hollywood prefera lamaia si dintr-un alt motiv: efectul vizibil de curatare a pielii, a celuleor moarte si a efectului antiimbatranire. Pe deasupra, sucul de lamaie este un ingredient esential in curele de slabire, deoarece datorita lui se pierd mult mai repede kilogramele in plus.

Fructul galben, acru usor amarui uneori creste pe crengile pomului denumit lamai, care provine din India. Lamaia are efecte benefice atat cand este vorba de anumite afectiuni, de anumite boli, cat si cand este vorba de domeniul cosmeticii ( ingrijirea parului, impotriva cosurilor si ale impuritatilor nedorite ale pielii, etc.)

Sucul pur contine enzime, care sprijina formarea colagenului. In afara de aceste caracteristici, lamaia reprezinta o solutie foarte eficienta atunci cand este vorba de cura de slabire, de "dezintoxicarea" organismului, de curatarea celulelor si a sangelui.

Avantajele sucului de lamaie
- tonifierea organismului
- intarirea sistemului imunitar
- uleiul eteric de lamaie linisteste si calmeaza
- protejarea celulelor
- dezinfecteaza
- neutralizeaza mirosurile neplacute

Sursa foto

Articole asemănătoare