Targul Expogradina, 11-21 mai 2006

Incepand cu 11 mai 2006, Expogradina va oferi bucurestenilor - si nu numai lor - singurul  targ specializat in produse si servicii necesare amenajarii si intretinerii gradinii.

Evenimentul, organizat de Stylish Events cu sprijinul Primariei Capitalei si Administratia Parcuri, Lacuri si Agrement, se va desfasura in doua mari parcuri bucurestene, dorindu-se astfel acoperirea unor zone importante ale Bucurestiului, respectiv nordul si sudul, astfel:

11 - 14 Mai 2006 - parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle si
18 - 21 Mai 2006 - parcul Tineretului, intrarea Ghe. Sincai

Timp de cate 4 zile cele doua parcuri vor deveni si mai fermecatoare datorita multitudinii de plante si flori, decoratiuni, unelte si mobilier de gradina. Se va acorda o atentie deosebita designerilor si peisagistilor care vor avea posibilitatea de a face demonstratii practice despre cum se poate amenaja o gradina sau un spatiu exterior si care sunt regulile de care ar trebui sa tinem seama astfel incat rezultatul sa fie spectaculos si durabil.

Cei aproximativ 1000 m.p. din Parcul Herastrau si Parcul Tineretului din Bucuresti vor gazdui si anul acesta standuri in care vor fi expuse produse inovatoare si noi varietati de plante. Avantajele acestei expozitii constau in faptul ca intr-un singur loc va fi expusa toata gama de produse necesare amenajarii si intretinerii gradinii: plante de interior si exterior, sisteme de irigatii, seminte, rasaduri si puieti, produse pentru intretinerea plantelor si gradinilor, accesorii pentru gradini, ghivece si jardiniere entru plante, pavaje si pavele, mobilier pentru gradini si parcuri, foisoare, piscine, case de lemn,  unelte si masini, iazuri, corpuri de iluminat, masini si utilaje pentru intretinerea gradinilor si a spatiilor verzi, etc.

Programul de vizitare al expozitiei va fi zilnic intre 10:00 - 21:00, intrarea fiind gratuita.

Articole asemănătoare

 • Trandafirii Satchmo

  Soi de trandafir floribunda cu boboci mari, de un rosu puternic, intens, cu parfum dulce si o buna rezistenta boli si daunatori, acest Satchmo se adapteaza usor conditiilor de clima si sol din tara noastra, crescand la fel de bine intr-un parc sau o gradina.

 • Smoothie cu prune, banane si portocala

  Gata in doar cateva minute, cu gust dulce-acrisor (se poate adauga mai multa miere de cei care prefera dulcele), revigorant si sanatos, este un smoothie bun pentru micul dejun sau atunci cand pur si simplu ti-e sete.

 • Floarea pelican

  Cu numele stiintific de Aristolochia grandiflora, cunoscuta insa mai curand sub numele neobisnuit de floarea pelican, aceasta planta originara din Caraibe si America Centrala este usor de recunoscut prin forma florilor sale imense, dar si din cauza mirosului neplacut, greu de suportat de cei care ajung prea aproape de aceasta floare bizara.

 • Chiftelute de post din piure de cartofi

  O reteta pentru una din zilele in care nu stim ce sa mai gatim de post poate fi cea de chiftelute din piure de cartofi.

 • Cura cu suc de orz verde

  Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;