Targul Profinn la a doua editie

Cea de-a doua editie a Targului Profinn 2006, primul eveniment pentru proiecte de finantare si idei de afaceri, va avea loc in perioada 12 -14 iunie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

 

Evenimentul isi propune sa reuneasca cererea si oferta de finantare pentru planurile de afaceri care vizeaza proiecte cu impact socio - economic ridicat si efecte pozitive asupra mediului. Pe langa expozitia propriu-zisa vor fi organizate o serie de manifestari - conferinte, lansari de produse de finantare si asigurare, workshop-uri cu tematici de actualitate din domeniul financiar - bancar la care vor participa specialisti deja consacrati ai domeniului.

 

Participantii din acest an sunt: Comerciala Romana, BCR Asigurari, BCR Leasing, Unicredit Leasing, CEC, Fondul de Garantare a creditului Rural S.A, FNGC IMM, APDRP.

 

Prima zi a Targului Profinn va fi deschisa de Gheorghe Flutur, Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Ioan Codrut Seres, Ministrul Economiei si Comertului Corneliu Pascu, Presedinte Comisia pentru Agricultura, silvicultura, dezvoltare rurala, Senat, Kelemen Attila Bela Ladislau, Comisia pentru Agricultura, Silvicultura, Industrie Alimentara si servicii specifice, Camera Deputatilor.

 

Articole asemănătoare

 • Ce puteti trata cu cu decoctul de iarba mare

  Sub forma de decoct (o lingura la o cana de apa) se poate bea in cure de 7-10 zile sau se poate folosi pentru comprese si spalaturi (caz in care se recomanda folosirea a doua linguri pentru 250 g apa)

 • Parcul National Cheile Bicazului - Hasmas

  Parcul National Cheile Bicazului – Hasmas se intinde pe raza judetelor Neamt si Harghita, si a imprumutat numele de la cele doua elemente geografice care ii definesc identitatea. Parcul se gaseste in partea central-nord-estica a Romaniei, intr-o zona foarte interesanta atat din punct de vedere geologic, cat si din punct de vedere al peisajelor sau biodiversitatii.

 • Salata asiatica de pui cu varza alba si coriandru

  Salata asiatica de pui cu varza alba si coriandru este o salata usoara pe care o puteti savura in zilele calduroase, mai ales la mesele din a doua parte a zilei. Aceasta salata este una consistenta, desi face parte din categoria retetelor care nu ingrasa.

 • Berea, la fel de sanatoasa ca vinul rosu

  Studiile intreprinse pana astazi au demonstrat in repetate randuri valabilitatea beneficiilor pe care le genereaza consumul a doua pahare de vin rosu pe zi.

 • Armonizarea vinurilor cu mancarurile la masa

  Inceputul viticulturii pe teritoriul tarii noastre se pierde in negura timpului. Din unele scrieri antice aflam ca stramosii geto-daci cunosteau deja procesul de obtinere a vinului. Homer de pilda aminteste in a doua jumatate a secolului al VIII-lea i. Hr., in epopeea Iliada, ca "razboinicii greci s-au dus in Tracia sa gaseasca vinul".