Zilele Recoltei la Bucuresti

gradini
 
 
Sarbatoarea Recoltei  se va desfasura in acest an in perioada 26-28 septembrie pe platoul din spatele Palatului Copiilor.
 
Producatorii agricoli vor avea la dispozitie 20 de tarabe pentru a-si putea prezenta legumele si fructele spre vanzare bucurestenilor.
 
Sarbatoarea Recoltei este organizata de Primaria sectorului 4.
 
 
 
Septembrie 2008
 
 

Articole asemănătoare

 • Retete pentru sarbatorile de iarna. Friptura de porc cu chimen la cuptor

  Cu totii asteptam perioada sarbatorilor de iarna, pentru a le petrece cu cei dragi si pentru a prepara bucate cat mai alese pentru persoanele speciale din viata noastra. Va propunem sa incercati pentru zilele festive ce vor urma reteta de friptura de porc cu chimen la cuptor.

 • Medalioane de somon cu legume la gratar

  O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.

 • Retete pentru zilele calduroase. Vinete la cuptor, umplute cu legume

  O reteta cu un gust bogat, care va va incanta simturile de indata ce o veti prepara este cea de vinete la cuptor, umplute cu legume. Vinetele sunt recomandate a se consuma in zilele caniculare, deoarece contin 93 % apa si ajuta la detoxifierea organismului.

 • Gradina Botanica Dimitrie Brandza, Bucuresti

  Gradina Botanica 'Dimitrie Brandza' a Universitatii din Bucuresti este situata pe malul drept al Dambovitei aproape de centrul capitalei, in cartierul Cotroceni, fiind la dispozitia tuturor iubitorilor de natura.

 • Zilele recoltei la Bucuresti - o sarbatoare cam ... rece

  In perioada 26 - 28 septembrie s-a desfasurat pe platoul din spatele Palatului Copiilor Sarbatoarea Recoltei. Daca la concertele de muzica usoara desfasurate in serile de week-end organizate cu acest prilej au mai fost ceva participanti, in schimb la micile recitaluri de muzica folclorica nu s-au adunat prea multi privitori.