Cocktail cu gin si ceai negru

Ingrediente:

200 ml ceai negru rece
40 ml gin
1 lingurita miere sau zahar
1 lingurita suc de lamaie
(optional) 1-2 crengute lavanda
cuburi de gheata

Mod de preparare: puneti mierea sau zaharul in ceaiul negru rece, amestecand pana se dizolva bine. Se adauga ginul, amestecand din nou, si la final sucul de lamaie. Se tine la rece pana la servire si se bea cu sau fara gheata, dupa gust, si cu putina lavanda pentru o nota surprinzatoare.

 

Foto: needpix.com


Articole asemănătoare

 • Cocktail cu gin si ceai negru

  La prima vedere o reteta banala, combinatia dintre ginul cu notele sale de ienupar si un ceai negru bun, aromat, de calitate, este surprinzatoare. Un truc pentru o aroma intensa este sa pregatiti un ceai negru, infuzat dupa gust, fara zahar si miere, care dupa ce s-a racit se pastreaza la frigider pentru cel putin o ora.

 • Punci de iarna cu whiskey si ceai negru

  O bautura cu personalitate, in care whiskeyul preferat intalneste notele amarui ale unui ceai negru de calitate, cele proaspat-picante de ghuimbir si aroma de lamaie.

 • Smoothie cu fructe si ceai negru

  Un ceai negru este excelent in orice moment al zilei, iar in aceasta combinatie va sta la baza unui smoothie cu fructe, multe vitamine, si un plus de energie atat de necesar.

 • Cocktail de iarna cu gin si ceai negru

  Un ceai negru de calitate, cu notele sale intense, aromate, personale, va fi esenta acestui cocktail servit cald in zilele reci de iarna.

 • Cocktail cu gin si ceai negru

  Folositi un ceai negru de calitate, infuzat conform instructiunilor, preparat fara zahar sau miere. Dupa ce s-a racit il pastrati la frigider pentru cel putin 60 de minute.


Warning: fopen(cache/cc9f4b95c37c60fc53e25477d83809b6) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139