Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala

Ingrediente:

50 ml rom
50 ml suc proaspat de portocale
bere blonda rece
cuburi de gheata
bucatele de felie de portocala pentru servire

Mod de preparare: amestecati bine romul cu sucul de portocale si 2-3 cuburi de gheata intr-un shaker saun in lipsa acestuia intr-o halba sau un pahar inalt. Se completeaza cu bere blonda rece si gheata (daca mai este nevoie) si se serveste cu 1-2 bucatele de felie de portocala.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

 • Ceai fierbinte cu mirodenii, cidru si miere

  O bautura fierbinte, plina de savoare si arome exotice, dulce si parfumata, excelenta intr-o seara tot mai rece de toamna petrecuta alaturi de cei dragi. Alegeti un ceai negru sau verde de calitate, infuzat dupa gust, si un cidru proaspat, racoritor, vesel. Puteti adauga si putin rom pentru a transforma ceaiul intr-un cocktail delicios.

 • Cocktail fierbinte cu ceai negru si mirodenii

  O cana cu ceai negru, fierbinte, cu putina miere si (ca un secret delicios) mirodeniile preferate este o alegere excelenta in zilele mai reci. Dar in aceasta combinatie puteti sa puneti rom, whiskey sau brandy pentru un cocktail usor de pregatit acasa, si pentru un gust intens folositi ceai negru varsat si nu pliculete.

 • Cocktail fierbinte de toamna cu rom si suc de mere

  O cana de suc de mere cu putin rom si mirodenii, totul cald, parfumat, inmiresmat, pentru acele seri de toamna tot mai reci in care avem nevoie de un moment de relaxare. Si pentru un cocktail cu mai multa personalitate putem inlocui sucul de mere cu cidru.

 • Cocktail de vara cu bere blonda si apa tonica

  Un cocktail usor, racoritor, cu putin alcool, bun pentru zilele tot mai calduroase de vara, excelenta cu apa tonica (simpla sau cu aroma preferata) si putina lamaie. Se foloseste o halba bine racita inainte.

 • Cocktail cu bere neagra si suc de grepfrut

  Un pahar de bere neagra cu note de citrice este racoritor si delicios mai ales in zilele calduroase, dar combinatia indrazneata este buna in orice parte a anului.


Warning: fopen(cache/3fcd6161c75e7f647e541c7eade00c4a) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139