Delicii de Paste. Cotlet de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi
Chiar daca nu va incanta atat de mult carnea de miel, puteti totusi sa gustati macar o mica portie din friptura apetisanta de miel la cuptor cu rozmarin si usturoi.
Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
5 cotlete de miel
100 g unt
3 catei de usturoi
1 legatura de rozmarin proaspat
sare
Se prepara simplu:
Cotletele de miel se curata de grasime.
Apoi se pun intr-o tava lata.
Se dau la cuptor la foc potrivit.
Se lasa timp de 5 minute.
Se scot si se inteapa cu furculita.
Apoi se adauga si bucatele de usturoi in friptura.
Apoi fiecare cotlet se unge cu unt pe ambele parti.
Se presara rozmarin si sare peste acestea.
Se pun iar in tava.
Se dau la cuptor, acoperind tava cu o folie de aluminiu.
Se lasa timp de 40 de minute.
Cand este gata friptura, se serveste alaturi de un pahar cu vin rosu.
Sursa foto
Articole asemănătoare
-
Delicii de Paste. Pulpa de miel la cuptor cu mix de legume
Printre atatea delicii speciale pentru sarbatorile pascale, se numara si reteta gustoasa de pulpa de miel la cuptor cu mix de legume.
-
Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
O reteta apetisanta si aromata pe care o puteti prepara in cursul zilei poate fi reteta de cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin.
-
Pui la cuptor cu lamaie si rozmarin
Daca este o seara in care asteptati multi musafiri, atunci le puteti pregati o reteta perfecta de care vor fi incantati: pui intreg la cuptor cu lamaie si rozmarin.
-
Cartofi la cuptor cu branza si oua
O reteta nemaipomenit de gustoasa pentru o masa cu adevarat delicioasa este cea de cartofi la cuptor cu branza si oua.
-
Aripioare de pui la cuptor cu miere si lamaie
O reteta apetisanta, dar cu un gust diferit este cea de aripioare de pui la cuptor cu miere si lamaie. Ingredientele necesare pentru preparare sunt urmatoarele: