Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "ORDER" LINE 6: ORDER BY title ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84

Warning: pg_query() [function.pg-query]: Query failed: ERROR: syntax error at or near "AND" LINE 1: ...s WHERE langid=1 AND parent_id=1 AND q_usetype = AND status... ^ in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 40

Warning: pg_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/html/lib/classes/cdb.class.php on line 84
DELICII DE PASTE. PULPA DE MIEL LA CUPTOR CU MIX DE LEGUME

Delicii de Paste. Pulpa de miel la cuptor cu mix de legume

 Printre atatea delicii speciale pentru sarbatorile pascale, se numara si reteta gustoasa de pulpa de miel la cuptor cu mix de legume.


Ingredientele pentru preparare sunt urmatoarele:

1 pulpa de miel (2kg)

12 feliute de usturoi curatat

50 g unt

4 crengute de cimbru

2 crengute de rozmarin

3 linguri de ulei de masline

1 lingurita de sare

boabe de piper

piper macinat

mix de legume colorate (fasole alba, morcovi, napi, cartofi, sparanghel si mazare boabe)


Se prepara astfel:

Fasolea alba se pune in apa rece si se lasa timp de 2 ore, pana ce boabele devin moi.

Apoi se curata de coji si se pun intr-o oala.

Se adauga ceapa decojita.

Se pune si piperul boabe.

Se lasa pe foc pana da in clocot.

Se lasa sa fiarba la foc mic, timp de o ora.

Cuptorul se incalzeste in prealabil.

Pulpa de miel se pune apoi intr-o tava mare.

Se stropeste carnea cu ulei de masline.

Se presara sare si piper macinat peste aceasta.

Se lasa la cuptor timp de 20 de minute.

Morcovii si napii se curata si se spala.

Se pun intr-o tigaie mare cu capac.

Se toarna apa cat sa ii acopere.

Apoi se adauga si untul cubulete.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Se lasa sa dea in clocot.

Apoi se reduce focul la minim si se mai lasa 10 minute.

Pulpa de miel se intoarce in tava si pe partea cealalta.

Se stropeste iar cu ulei de masline.

Apoi se adauga feliutele de usturoi peste carnea de miel.

Se presara si mirodeniile - rozmarinul si cimbrul.

Se toarna si un pahar cu apa pe fundul tavii.

Se pune iar la cuptor.

Se lasa 25 de minute.

Cartofii se curata si se taie bucatele.

Se pun intr-o tigaie cu capac.

Se adauga si sparanghelul taiat.

Se lasa la fiert 15 minute.

Se adauga si mazarea boabe.

Se lasa 5 minute.

Daca pulpa de miel este gata fiarta, se opreste focul, insa se mai lasa tava in cuptor 10 minute.

Fasolea alba se scurge de apa.

Pulpa de miel se scoate din cuptor.

Se pune pe un platou.

Dupa aceea se adauga, de jur imprejurul acesteia, toate legumele gata preparate.

Sursa foto

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/f6ebeaad433ab6ffcdd8cd80aa14ce4e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139