Designer pentru gradina

Designer gradinaCum alegem un designer pentru gradina ?
Firmele de profil pentru garden design au abilitatea de a transforma o gradina obisnuita sau chiar una cu un potential dificil intr-un mediu de relaxare prin echilibrarea proportiilor, stabilirea unor puncte de focalizare si prin ingrijirea plantelor pentru a se dezvolta mai bine.

Este necesar sa gasiti un designer cu care sa comunicati si care sa fie atent la cerintele dumneavoastra. Pentru un bun rezultat trebuie sa urmati cativa pasi.

Vorbiti cu cativa designeri.

Faceti o lista cu cateva intrebari pe care sa le adresati:
- de cat timp sunt in aceasta afacere ?
- care este calificarea lor si cand au absolvit ?
- ce tipuri de proiecte isi iau in mod normal ?
- daca au mai avut proiecte similare cu al dumneavoastra ?
- care sunt metodele lor preferate de lucru ?

Aranjati o intalnire initiala in care sa atingeti punctele mentionate.

Cereti sa vedeti un portofoliu cu proiecte finalizate.

Asigurati-va ca ei va pot sfatui in privinta amanajarilor pe care le doriti si in problema plantelor.

Asigurati-va ca va dau referinte despre alti clienti sau ca puteti vizita impreuna proiecte finalizate in care este materialiazata munca lor anterioara.

Obtineti detalii clare despre pretul serviciilor.

Cheia succesului este increderea ce se cladeste intre client si designer. Daca intalniti de la inceput o mica divergenta intre dumneavoastra si designer, vorbiti atunci cu alti designeri.

Schema designerului se va baza pe:
- preferintele clientului;
- tipul de sol;
- orientarea gradinii;
- stilul gradinii;
- nivelul de intretinere pe care clientul doreste sa si-l asume.

Articole asemănătoare

 • Narcisele Rip van Winkle - galbenul perfect pentru gradina

  Este unul dintre cele mai populare si mai apreciate soiuri de narcise pentru aspectul estetic, parfumul usor si delicat, felul in care acopera orice spatiu verde cand sunt plantate in palcuri si faptului ca sunt usor de plantat si ingrijit.

 • Muscari azureum - o pata de culoare pentru gradina

  Usor de recunoscut datorita formei aparte a florilor de forma unor clopotei, de un albastru palid deosebit, este o varietate perfecta pentru gradina sau ghivece, efectul decorativ fiind cu totul iesit din comun mai ales alaturi de alte flori in culori complementare.

 • Plante bulboase care tin rozatoarele departe de gradina

  Nimeni nu acorda prea multa importanta rozatoarelor pana in clipa cand ajung o amentintare pentru gradina. Bulbii florilor, pe langa faptul ca sunt o tinta usoara, constituie o adevarata “delicatasa” pentru micile animale, fapt care impune adoptarea urgenta a unor masuri “defensive”.

 • Mobilierul de gradina

  Cine isi doreste sa achizitioneze in aceasta vara mobilier nou pentru gradina, acela va avea o decizie dificila, deoarece pe piata exista o gama larga

 • Si gradina merita cadouri

  In cautarea unui cadou perfect pentru gradina dumneavoastra, unul care sa infrumuseteze peisajul si sa schimbe aspectul designului in asa fel incat sa simtiti ca intreaga gradina va zambeste, posibilitatile sunt numeroase.


Warning: fopen(cache/64bbaf6905942cf7118b66a83914efe5) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139