Echipa TeamWork

Sediu: Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12, sala E-9, sector 5, cod 70031, Bucuresti
Email: team.work.ub [at] gmail.com

Contact: Anca Anton - coordonator departament comunicare
0745.32.37.37


Cadru

Studentii romani citesc si invata. Mult. Atat de mult incat termina facultatea. Multe cunostinte teoretice, tone de informatie despre domeniul lor. Aproape nici un fel de experienta. Dincolo de porti, intrebarea intrebarilor isi asteapta jertfa anuala. Am diploma de licenta nu numai ca nu e raspunsul potrivit, dar uneori poate starni rasetele compatimitoare ale potentialului angajator. CE STII SA FACI?

Aparitie

In noiembrie 2002, a venit si o solutie la problema punerii in practica in timp util a teoriei din scoala. Ideea domnului prof. univ. dr. Paul Marinescu a primit sprijinul Rectoratului Universitatii din Bucuresti si astfel s-a materializat Team Work.

Misiune

Misiunea noastra este facilitarea acumularii de catre studenti, prin activitati de voluntariat, a experientei necesare incadrarii eficiente pe piata muncii.
 
Scop

Conturarea pe piata socio-economica a unui context favorabil pentru acumularea de experienta practica de catre studenti si transformarea lor in profesionistii de care societatea romaneasca are nevoie.

Obiective

Promovarea in randul studentilor a unei atitudini pozitive fata de voluntariat si munca in echipa

Inlesnirea contactului dintre studenti si mediul socio-economic prin desfasurarea de proiecte si stagii de practica

Valorificarea, prin practica, a cunostintelor teoretice ale studentilor

Articole asemănătoare

 • Consumul de oua si sanatatea inimii

  Astazi ne propunem sa demontam inca un mit legat de alimentatia de zi cu zi, aducand in discutie relatia dintre consumul de oua si sanatatea inimii. Este, oare, fondata teama ca mancand regulat oua ne expunem la unele boli ale inimii?

 • Cele mai curate tari din Europa

  O echipa de consultanti de mediu din cadrul a doua universitati americane de prestigiu, Yale si Columbia University, au decis sa afle care sunt cele mai curate tari din Europa.

 • Gradina Marqueyssac, Franta

  Regiunea Dordogne din sud-vestul Frantei este presarata cu numeroase gradini, insa cea mai faimoasa dintre ele poarta numele de Marqueyssac.

 • Povestea ceaiului indian

  Cu mult inainte ca in India ceaiul sa fie cultivat si exploatat comercial, planta crestea in junglele din nord-est, cunoscuta de unii localnici, folosita adesea in ceremonii religioase - dar departe, foarte departe de importanta de mai tarziu.

 • Curatenia de Primavara - din nou in Gradinile Botanice din Bucuresti si Cluj

  Sambata, 29 martie 2008, va avea loc "Curatenia de primavara" in Gradina Botanica "Dimitrie Brandza" a Universitatii din Bucuresti si in Gradina Botanica "Alexandru Borza" a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.


Warning: fopen(cache/c0a66b302f88ab663f98d8ba60fa05c7) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139