Expo Transilvania organizeaza Florex-Garden-Mob

 Salon floricol, de plante ornamentale si mobilier pentru spatii exterioare, FLOREX & GARDEN-MOB isi deschide portile celei de a XI-a editii in perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2009, la Centrul expozitional Expo Transilvania, Cluj-Napoca.

Salonul reuneste producatori si comercianti - firme specializate in produse si servicii dupa cum urmeaza: Mobilier pentru gradini si terase; Amenajari peisagistice, pavaje, fantani arteziene; Plante ornamentale de apartament; Plante ornamentale pentru gradini, parcuri, zone verzi; Ingrasaminte, substante pentru intretinerea plantelor; Ceramica decorativa, ghivece pentru flori; Decoratiuni si aranjamente din flori uscate; Echipamente si unelte de gradinarit; Amestecuri de pamant pentru flori; Seminte, bulbi si rasaduri.

Eveniment de traditie mult asteptat de publicul clujean, FLOREX & GARDEN-MOB este organizat in fiecare toamna sub egida Targului EXPO CASA - specializat in proiectare, constructie, dotare si amenajare case familiale, vile, case de vacanta si cabane. Sub egida acestui targ si avand acelasi reper central - locuinta, se desfasoara si saloanele:

EcoCASA - editia I - Salon specializat in concepte, solutii, tehnologii si materiale pentru casa viitorului;

FATADA - editia a IV-a - Salon specializat in usi, ferestre si fatade;

CASA SECURIT - editia I - Salon specializat in securitate, supraveghere si gestiune inteligenta a locuintei;

DecoMOB - editia I - Salon specializat in decorarea interioara a locuintei;

IMOBILIARA - editia a IV-a - Salon specializat de investitii imobiliare, finantari si proiecte de case, vile si apartamente.

Editia de anul trecut, EXPO CASA 2008, a reunit un numar de 119 firme care au expus pe o suprafata totala desfasurata de peste 4.000 mp. Au participat expozanti din cinci tari: Romania, Germania, Bulgaria, Ungaria, Italia.

Informatii suplimentare la:

EXPO Transilvania SA
Persoana de contact: Dorina ARDEVAN - Conducator Proiect
Tel./Fax: 0264.432.730, 0264.419.075
e-mail: dorina@expo-transilvania.ro;
 
EXPO Transilvania SA activeaza de 18 ani pe piata organizatorilor de targuri si expozitii din Romania, cumuland experienta si renume, fapt ce i-a atras si aprecierea de cel mai important organizator de manifestari expozitionale specializate din Transilvania si al doilea din Romania.
 

Articole asemănătoare

 • Urmele Codrilor Vlasiei au nevoie de ajutor

  Daca Transilvania se traduce prin “teritoriul de dincolo de padure”, aceasta are legatura probabil si cu legendarii Codrii ai Vlasiei care acopereau odinioara partea estica a Tarii Romanesti.

 • GardenLife - Expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei

  Daca doresti sa iti transformi gradina intr-un loc de relaxare pentru intreaga familie, Garden Life iti prezinta cele mai noi idei de proiectare si arhitectura peisagistica, plante decorative, arbusti, mobilier pentru gradina, ustensile si masini pentru gradinarit.

 • Cu o floare nu se face primavara, insa cu mii de flori avem un spectacol!

  Expo Evolution organizeaza la Curtea Veche, langa Hanul lui Manuc, in perioada 25-29 martie 2010, Targul "Flori de Florii". Evenimentul este organizat cu sprijinul Muzeului Municipiului Bucuresti.

 • The Garden of Cosmic Speculation, Scotia

  Scotia este recunoscuta ca avand unele din gradinile cele mai splendide din lume. Scotienii stau foarte bine si la capitolul ingeniozitate in privinta gradinilor.

 • Gura Teghii, Buzau

  Gura Teghii a fost o veche asezare granicereasca, situata la hotarele Tarii Romanesti cu Moldova si cu Transilvania. Mai exact se afla in partea de nord a Judetului Buzau, in zona Carpatilor de Curbura.


Warning: fopen(cache/e47ffcee3a62c3215ac0d6a0ed70cb7f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139