GARDENIA, un targ pentru pasionatii de gradinarit

Aradenii pasionati de flori si gradinarit se pot bucura!

In perioada 26-29 aprilie 2007, in Complexul Expozitional Expo Arad International se va organiza cea de-a VIII-a editie a targului GARDENIA, manifestare anuala deja cunoscuta in peisajul targurilor regionale.

Expozitia va prezenta flori, seminte de flori si material saditor, ingrasaminte si produse fitosanitare, gazon, masini si aparate de stropit, unelte pentru gradinarit, ghivece, jardiniere, decoratiuni si accesorii pentru gradinarit, pavaj pentru alei, piscine, mobilier pentru gradina, parasolare, dar si servicii profesionale de amenajari peisagistice.

GARDENIA, un targ pentru pasionatii de gradinarit

Informatii utile:
Expo Arad International (Pavilioanele A si B)
Calea Aurel Vlaicu FN
Tel.: +40-257-216520
e-mail: expo@ccia-arad.ro

Articole asemănătoare

 • Miss Feya - crinul pe care nu il veti uita

  Inflorescente foarte mari chiar si pentru crini, de un rosu intens cu mici pete intunecate pe aproape toata petala, miros dulceag, placut, puternic, rezistenta buna la ger si daunatori, iata o varietate de crin ce pare sa aiba toate calitatile pentru orice gradinar care iubeste aceste flori.

 • Rulada Pavlova pentru ziua de 8 martie

  Rulada Pavlova este o reteta perfecta pentru sarbatori si zile speciale. Gradul redus de dificultate si gustul ademenitor fac din ea candidata perfecta pentru ziua de 8 martie.

 • Esti fan Halloween? Atunci nu risipi semintele de dovleac

  Daca tot transformi dovleacul intr-un felinar pentru noaptea de Halloween, ar fi pacat sa nu colectezi semintele in vederea valorificarii. Efortul si timpul pierdut sunt minime, in schimb, benficiile intrec orice asteptari.

 • Briose cu crema de lamaie si mac pentru sarbatoarea de Halloween

  La fiecare sarbatoare, se obisnuieste ca meniul sa fie unul specific zilei respective. Asadar, pentru sarbatoarea de Halloween va propunem un desert minunat: briose cu crema de lamaie si mac.

 • GardenLife - Expozitie dedicata amenajarii gradinii si terasei

  Daca doresti sa iti transformi gradina intr-un loc de relaxare pentru intreaga familie, Garden Life iti prezinta cele mai noi idei de proiectare si arhitectura peisagistica, plante decorative, arbusti, mobilier pentru gradina, ustensile si masini pentru gradinarit.


Warning: fopen(cache/e69c0c03d4af7f3f9680d38f61cad3a1) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139