Parcul de iarna din Colorado

 

 Winter Park (Parcul de iarna) din Colorado (Statele Unite ale Americii) este situat in frumoasa Fraser Valley, inconjurat de Arapaho National Forest (Padurea Nationala Arapaho).

In aceasta locatie se desfasoara numeroase activitati, iar Winter Park Ski Resort a devenit o zona cunoscuta sub numele de "Zona favorita de schi din Colorado".

Winter Park Resort este o statiune renumita in intreaga lume, formata din cinci munti ce sunt interconectati prin trasee si lifturi - Winter Park, Mary Jane, Parsenn Bowl, Vasquez Cirque, Vasquez Ridge.

Activitatile de iarna in aceasta zona sunt variate. Fie ca sunteti experti sau doar incepatori, puteti incerca snowshoeing, saniusul, calatoriile cu sania trasa de cai sau caini si haryrides.

Winter Park Colorado este un loc ce merita trecut pe lista "de vizitat" deoarece ofera o priveliste minunata, iar diversele jocuri de iarna va vor atrage cu siguranta.

Articole asemănătoare


Warning: fopen(cache/aa8bf022083eafa3f66b6d71f599051f) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139