Pelargonium Domesticum

Muscata cu flori mariInformatii generale:
Aspect:

- frunzele dese, rotunde, ondulate sunt acoperite pe margini de flori;
- florile sunt mari, albe, roz, rosii sau mov.

Ingrijire:
- replantarea se face in pamant moale;
- udarea se va face moderat;
- prefera lumina directa a soarelui;
- prefera aerul uscat iar temperatura sa nu fie sub 10 grade C.

Boli, daunatori:
- coropisnite, paduchi de frunze, molii;
- mucigaiul.

Articole asemănătoare

 • 17 plante recomandate pentru acasa si locul de munca

  Oamenii iubesc plantele din varii motive dar, in general, pe primul plan sunt mirosul, culoarea, forma si functia lor decorativa. Ultimele studii ne-au demonstrat, totusi, ca la baza prieteniei dintre om si natura exista relatii mult mai complexe decat s-a crezut.

 • Plante care iubesc razele directe ale soarelui

  Cresterea plantelor la soare, in containere sau direct in sol, este o adevarata incercare daca nu sti sa alegi varietatile potrivite.

 • Plante de toamna pentru acasa

  Toamna, anotimpul care ne da de veste ca fructele si legumele s-au copt si asteapta sa fie culese, anotimpul in care soarele devine mai auriu si razele sale difuze, iar culorile in general isi pierd din intensitate capatand nuante neutre.

 • Plante cu inflorire de sezon

  Cu siguranta cei care detin in proprietate o gradina, oricat de mica, se bucura multe luni din an de beneficiile unei oaze de verdeata. E foarte adevarat ca trebuie sa si depuna ceva eforturi pentru a se bucura de o gradina frumoasa.

 • Eternele muscate - inflorire generoasa in culori variate

  Muscatele, decorative atat prin florile lor cat si prin frunzele ce prezinta forme deosebite, sunt plante rustice, in general de apartament, foarte usor de ingrijit, motiv pentru care se gasesc adesea in atentia noastra.


Warning: fopen(cache/3dac1e3948bc06fdc86565a79d3d746e) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139