Pietre false

Filmul arata cum sa facem sfere de piatra falsa, forma foarte la moda acum in gradina. Materialele care va trebuie sunt pamant cu muschi, ciment si nisip; amestecati parti egale din aceste materiale cu apa pana obtineti o substanta de consistenta branzei. Va mai trebuie echipament de protectie - ochelari, ciocan si masca pentru gura. Amestecul se toarna intr-un bol de sticla, si dupa 24 de ore se baga in 2-3 pungi de plastic si se sparge cu ciocanul. Sticla se inlatura, iar sfera se periaza cu o perie de sarma, pentru a-i da aspectul unei pietre. Cand este gata, o puteti pune oriunde in gradina.

Articole asemănătoare

 • Cateva secrete pentru o gradina sanatoasa

  Banale pietre de rau, mai mari sau mai mici, pot deveni arta decorativa cu putin efort. Bine spalate, se transforma in suporturi pentru picturi de tot felul, de la forme geometrice viu colorate la mesaje mai scurte sau mai lungi.

 • Fructe de sezon care te ajuta sa slabesti

  Sa slabesti inseamna sa castigi mai putine calorii decat are capacitatea organismul sa arda. Usor de zis, greu de facut! Lupta cu kilogramele in plus poate fi una dintre cele mai grele pietre de incercare din viata, insa nimic nu este imposibil unde exista vointa si informare.

 • Gradini japoneze create cu stil si rafinament

  Fiecare stil japonez defineste o gradina sau alta fiind unic. Gradina japoneza are un design complex. Deseori cu iazuri situate in centru, cu portiuni de sol inegale sau cu dealuri artificiale formate din pietre.

 • Dieta vegetariana, reteta succesului pentru genii?

  Dieta vegetariana este bine cunoscuta ca fiind una ce aduce sanatatii o sumedenie de beneficii. Cercetarile au aratat pana in prezent ca vegetarienii sunt in mare masura feriti de bolile cardiace, de hipertensiune, obezitate, diabet, tulburari intestinale, pietre la rinichi sau fiere, osteoporoza si diverse forme de cancer.

 • Puncte de atractie intr-o gradina mica

  Punctele focale din gradina sunt importante pentru a creea un punct de atractie. Aceste puncte focale o fac speciala si sunt de obicei un copac, un tufis sau arbust, o fantana, o statuie, un aranjament de pietre.


Warning: fopen(cache/1c196ecd19af28ace4bd6bcc3eb69b45) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139