Sufleu moca glasat

 Sufleul constituie o inventie a bucatarilor francezi, o spuma coapta alcatuita din oua batute bine si combinate cu alte ingrediente.

Cu un gust foarte bun, sufleul moca glasat este o adevarata provocare pentru gospodine.


Ingrediente necesare:

3 galbenusuri

1 ou

150 g zahar

400 g frisca

2 linguri cu nescafe


Mod de preparare:

Oul se pune intr-un vas impreuna cu galbenusurile si zaharul.

Se bat apoi pe foc foarte mic pana cand isi dubleaza volumul.

Crema astfel obtinuta se da la o parte de pe foc.

Apoi se continua sa se bata pana se raceste.

Dupa aceea se freaca bine cu nescafe-ul.

Frisca se incorporeaza dupa ce s-a racit.

Se toarna intr-o forma rotunda si se lasa la frigider pana se intareste.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Sufleu de fasole verde

    Un antreu interesant pentru ocazii festive sau pur si simplu pentru un pranz de duminica. Nu foarte diferit de alte retete de sufleu, dar cu un gust vegetal puternic si placut.

  • Sufleu de legume

    Un sufleu de legume potrivit pentru zilele reci.

  • Sufleu cu branza de vaci si mere

    Un desert apetisant pentru o zi placuta il puteti avea preparand reteta de sufleu cu branza de vaci si mere.

  • Sufleu de varza alba la cuptor

    Pentru o mancare usoara de seara, va propunem o reteta delicioasa si simpla: sufleu de varza alba la cuptor.

  • Tort moca din piscoturi si frisca

    Un tort simplu de preparat si cu un gust delicios este tortul moca din piscoturi de sampanie si frisca. Ingredientele necesare sunt:


Warning: fopen(cache/aca1601aac27e59d5c50583c2e5159a3) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139