Timisoara, un oras interesat de ecologie

ECO Club TM este un grup apolitic de initiativa al Leaders Timisoara, iar membrii sai sunt tineri din comunitatea timisoreana interesati de ecologie. In perioada 7 martie - 17 mai 2008, deruleaza proiectul ECO 3-Prinde ritmul naturii, al carui scop este promovarea educatiei ecologice in randul tinerilor si stimularea implicarii in comunitatea locala atat a tinerilor, cat si a cetatenilor.

mai mult TimisoaraAzi.ro

Articole asemănătoare

 • Trandafirul Nostalgia - un joc inedit de nuante

  Un trandafir teahibrid care iese usor in evidenta prin coloritul sau in doua nuante - alb si rosu - Nostalgia (un nume inspirat pentru o floare ce poate deveni centrul de atractie al gradinii) este o varietate cu parfum usor, placut, dulceag, frunze lucioase de un verde inchis, relativ usor de plantat si intretinut.

 • Red Magic - un soi special de zambile

  Soi de zambile cu un parfum puternic, dulceag, seducator, numeroase inflorescente in forma de stea cu petale de un rosu deschis spre roz si centru alb, Red Magic este una dintre cele mai frumoase flori pe care le puteti planta intr-o gradina mai mica sau un ghiveci, usor de intretinut si care se adapteaza repede oricarui climat si sol.

 • Gradinile indragite ale Parisului

  Avand peste 2 milioane de locuitori si o suprafata de 86,9 km patrati, Parisul este un oras aglomerat, mai ales in zonele cu rezonanta istorica.

 • Masca pentru un ten tonifiat, cu piersici si albus de ou

  Utilizata atat in compozitia retetelor culinare, cat si in tratamentele naturiste, piersica este un fruct plin de vitamine si cu multiple proprietati.

 • Torrox Costa, orasul cu cea mai buna clima din Europa

  Torrox este un oras de dimensiuni mici din provincia Malaga. Are putin peste 10.000 de locuitori si este impartit in doua parti principale: orasul in sine situat in munti si zona de coasta, localizata la o distanta de 4 kilometri.


Warning: fopen(cache/cd51383016e4af349e433c4cce1f5230) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139