Timpurie engleza

Este un hibrid intre cires si visin.
Fructele sunt mici sau mijlocii, tronconic-rotunjite, de culoare rosie-vie pe partea umbrita si rosie-inchisa pe cea insorita.
Pulpa este roza, neaderenta la sambure, cu sucul roz-rosietic care pateaza.
Prezinta dezavantajul ca fructele se matureaza esalonat. Se matureaza incepand cu primele zile ale lunii iunie si se prelungeste cu 3-4 saptamani.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Tomatele Rio Grande

  Varietate semi-timpurie de tomate ce produce fructe mari, grele, cu forma alungita si de un rosu intens, aprins, cu gust dulce-acrisor, savuros, Rio Grande este unul dintre soiurile de tomate ce continua sa se bucure de o meritata popularitate pretutindeni.

 • Laleaua Salmon Prince

  Varietate mai rar intalnita de lalea, Salmon Prince este o varietate de lalea cu inflorescente mari, rezistente, in forma de cupa, pe suprafata carora veti intalnit mai multe culori, de la roz deschis la portocaliu sau galben, in nuante pastelate cu un impact vizual deosebit.

 • Zmeurul Polana

  Cu fructele sale mari, rezistente, zemoase si parfumate, cu gust dulce, Polana este un soi de zmeur remontant cu o buna productie anuala, relativ usor de ingrijit si intretinut, capabil sa se adapteze rapid conditiilor din tara noastra.

 • Sfecla rosie din soiul Egipski

  Egipski este o varietate timpurie de sfecla rosie, foarte gustoasa si usor de conservat, de forma rotund turtita si un colorit visiniu inchis, in interior pulpa fiind suculenta si de nuanta roz spre visiniu. Este un soi pe care il putem adapta mai multor retete sau il putem conserva in otet, si la fel de bine poate fi folosit pentru sucuri si smoothie-uri.

 • Beneficiile otetului de mere: mit sau realitate?

  Vechea zicala "un mar pe zi tine doctorul departe", cu mai multa rezonanta in limba engleza, o stim cu totii. Ce se intampla insa daca optam pentru a consuma otet de mere ?


Warning: fopen(cache/d283084a3ba6d3ba62b34ac76c1d41d0) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139