Van

cires vanPolinator: da, are nevoie
Expunere: plin soare
Tip: cires de dimensiuni standard
Perioada de inflorire: la sfarsitul lunii aprilie
Caracteristici: gust dulce
Perioada de la plantare pana cand fructifica: 3-5 ani
Inaltime la maturitate: 6 metri
Perioada de recoltare: mijlocul lunii iunie
Antrenare pe spalier: nu
Sol: toate tipurile

Descriere:
Ciresii din acest soi sunt foarte rezistenti. Sunt asemantori cu cei din soiul Bing din punctul de vedere al fructului, desi cele din soiul Van sunt putin mai mici. Ca polinatori pot fi folositi toti ciresii dulci.

Soiul Van este unul din cei mai buni polinatori pentru celalalte soiuri de cirese dulci. Pomul este rezistent, viguros si prolific, avand fructe de foarte buna calitate.

Articole asemănătoare

 • Narcisele Rip van Winkle - galbenul perfect pentru gradina

  Este unul dintre cele mai populare si mai apreciate soiuri de narcise pentru aspectul estetic, parfumul usor si delicat, felul in care acopera orice spatiu verde cand sunt plantate in palcuri si faptului ca sunt usor de plantat si ingrijit.

 • Cele mai frumoase parcuri din Paris

  Numarand peste 400 de parcuri, Parisul merita titlul de cea mai “verde” capitala din Europa. Scuarurile, gradinile si parcurile sunt cele trei forme pe care le imbraca spatiile verzi in orasul romantismului.

 • Coacazele din gradina mea

  Coacazele se dezvolta foarte frumos si cresc armonios daca sunt taiate vara, imediat dupa recolta. Acestea cresc de fapt pe ramurile

 • Gradina Mirabell din Salzburg

  Renumita Gradina Mirabell din Salzburg a fost proiectata in 1715, de-a lungul axei nord-sud care uneste Cetatea Hohensalzburg si catedrala orasului, la cererea printului Franz Anton Harrach.

 • Valea Patalkot, un izvor de ierburi miraculoase

  Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au adunat plante cu scopul de a vindeca anumite afectiuni sau doar pentru simplul consum.


Warning: fopen(cache/947c9fde377bb0d3b05299183d0c2075) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139