Victoria

Soi autohton, cu pomi de vigoare mijlocie, si fructe de marime mijlocie care au o forma ovoida. Coaja este de culoare cenusiu-galbui, de grosime mijlocie (1,5 mm), si potrivit de rezistenta. Miezul reprezinta 50% din greutatea fructului.
Se matureaza in prima decada a lunii octombrie.

Află mai multe despre

Articole asemănătoare

 • Prunul Victoria

  Cu fructele sale mari, zemoase, pline de gust si aroma, acest soi de prun este relativ usor de cultivat si intretinut, are o buna productie anuala si este longeviv, asa ca va veti putea bucura de fructele sale multi ani la rand.

 • Gradina Vaticanului

  Unul dintre cele mai spectaculoase si odihnitoare locuri din capitala italiana este fara indoiala Gradina Botanica a Vaticanului, situata in spatele Palatului Corsini.

 • Lacul Kivu, o bomba cu ceas naturala

  Lacul Kivu face parte din Marile Lacuri Africane, alaturi de faimoasele unitati lacustre Victoria si Tanganyika, si se gaseste la granita statelor Congo si Rwanda. Desi albastru si calm la suprafata, Kivu (care in lima Bantu inseamna “lac”) ascunde in adancuri un secret mortal

 • Victoria regia - cel mai mare si frumos nufar

  Vasta padure amazoniana detine multe superlative si inglobeaza o buna parte din cele mai deosebite plante si animale de pe Glob.

 • Paste siciliene cu sos de carne si rosii

  Devenite si la noi un fel de mancare preferat, pastele sunt la mare cautare. Va propunem sa preparati reteta de paste siciliene cu sos de carne si rosii, pentru a va bucura de un gust placut.


Warning: fopen(cache/37e30ab18caca8074524fea2d7207d21) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139