Citeste articole din "Vitaminele"

 • De ce este importanta vitamina B12?

  De ce este importanta vitamina B12?

  Daca veti vorbi cu un vegetarian riguros despre dieta pe care o respecta, in mod sigur veti auzi de mai multe ori pomenindu-se numele vitaminei B12.

 • Ce sunt nutrientii?

  Ce sunt nutrientii?

  In ultimele decenii, interesul specialistilor fata de alimentatia sanatoasa a condus la dezlegarea unor "mistere" legate de proprietatile curative ale multor alimente.

 • Importanta vitaminelor in organism

  Importanta vitaminelor in organism

  Vitaminele sunt substante organice necesare organismului in cantitati moderate pentru functionarea sa optima. Intrucat putine dintre ele sunt sintetizate in corp, este nevoie de un aport continuu de produse naturale care sa satisfaca aceste nevoi.

 • Carbohidratii buni si rai

  Carbohidratii buni si rai

  Fie ca sunteti in incercarea de a pierde in greutate sau doar de a urma o alimentatie sanatoasa, va sunt necesare informatii care sa va lamureasca in legatura cu principiile de functionare ale organismului. Cele pe care le veti gasi cu privire la carbohidrati va vor induce la inceput confuzia.

 • Puterea vindecatoare a vitaminei D

  Puterea vindecatoare a vitaminei D

  In verile insorite, una dintre cele mai des intalnite contraindicatii venite din parte medicilor este expunerea directa la radiatia astrului zilei.

 • Magneziul, eficient in anxietate

  Magneziul, eficient in anxietate

  Impotriva anxietatii puteti adopta o cura sanatoasa pe baza de magneziu. Acesta se regaseste in multe alimente proaspete si este asimilat de organism mult mai eficient decat daca am folosi produsele conventionale, gasite in farmacii.

 • Surse de vitamine

  Surse de vitamine

  Organismul primeste cele mai multe vitamine din consumul alimentelor. Daca acestea sunt naturale si nu contin conservanti, aportul de vitamine va fi unul normal si organismul va functiona optim, depasind cu usurinta problemele legate de stres, de usoare raceli sau forme mai noi ale gripei.


Warning: fopen(cache/6e2d352bdec9f68cf4a1b330d99262d8) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139