Aparat multifunctional

Acum in fiecare magazin mai mare dedicat gradinii se gasesc si sectiuni cu aparate speciale. In film este prezentat un astfel de aparat multifunctional pentru intretinerea gazonului.

Articole asemănătoare

 • Cinci bauturi traditionale din Croatia

  pelinkovac, kruskovac, slivovica

 • Utilizarea pentru sanatate a uleiului de argan

  Uleiul de argan este un produs cosmetic multifunctional. Acesta este folositor pentru piele, par, unghii si ingrijire faciala. Astfel se restabileste prospetimea naturala, la care se adauga un plus de moliciune a pielii si a fetei.

 • Plantarea gazonului

  Exista doua metode prin care puteti beneficia pe parcursul primaverii si al sezonului cald de un gazon frumos in fata casei dumneavoastra. Prima dintre ele necesita un timp mai indelungat si consta in efectuarea insamantarii solului, iar a doua, mult mai rapida, presupune aplicarea rulourilor de gazon.

 • Traiti ecologic si protejati mediul

  A fi ecologic presupune ca fiecare dintre noi sa incerce noi metode pentru a ajuta mediul inconjurator si implicit viata noastra.

 • Sa slabim cu ceaiuri din plante

  Cu fiecare kilogram in plus pe care-l adaugam la greutatea noastra creste riscul dezvoltarii unor afectiuni grave de sanatate precum: boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, boli renale etc.