Astrahan rosu
Pomul are vigoare mijlocie, este rezistent la ger si seceta, dar are o durata de viata relativ scurta.
Fructele sunt mijlocii, sferice, au pielita subtire de culoare rosu-intens spre zmeuriu fara dungi. Peste pielita se formeaza o bruma albastra violacee.
Pulpa este alba uneori cu infiltratii rosii, cu gust acidulat-dulce, placut (adesea cam acid), cu aroma intensa.
La supracoacere pulpa devine fainoasa. Se pastreaza numai 8-10 zile.
Articole asemănătoare
-
Cocktail cu vodca, zmeura si vin rosu
O bautura cu note acrisoare date de vinul rosu si aroma de zmeura, consistenta si buna pentru orice perioada a anului.
-
Cocktail cu whiskey si vin rosu
Combinatia dintre whiskey si vinul rosu (unul usor, demisec, cu note dulci si fructate) este una indrazneata si surprinzatoare.
-
Kronenbourg, trandafirul de un rosu delicat pentru toate gradinile
Varietate de trandafir teahibrid cu boboci mari, cu petale catifelate de un rosu palid, elegant, delicat, ce poate sa bata spre roz intens, alaturi de pete de un alb galbui, Kronenbourg poate fi plantat in orice gradina sau spatiu verde, fiind excelent si pentru parcuri, fie in palcuri mici, fie conturand borduri de culoare si prospetime.
-
Cocktail cu zmeura, vin rosu si vodca
O bautura pregatita cu zmeura proaspata, vodca de calitate si un vin rosu sec, servita rece.
-
Smoothie cu pepene rosu si banana
Daca vreti sa va bucurati de gustul de pepene rosu intr-un smoothie racoritor si plin de vitamine.