Biscuiti nisiposi dietetici

Ingrediente: 
 
100 g zahar pudra
200 g unt
300 g faina alba
1 pachetel zahar vanilat
 
Mod de preparare
: faina, zaharul si zaharul vanilat se amesteca intr-un bol cu toata cantitatea de unt, taiat in bucatele, pana se obtine un aluat destul de tare, omogen. Se lasa la rece pentru 15-20 de minute. Aluatul se intinde pe suprafata de lucru acoperita cu faina, se intinde si cu ajutorul formelor dorite se decupeaza biscuitii, care se pun intr-o tava acoperita cu hartie de copt. Se tin in cuptorul bine incins la 150 de grade Celsius pentru 15-20 de minute, pana cand capata o frumoasa culoare aurie. Se lasa la racit, apoi se pot servi. Se pastreaza pana la 10-12 zile intr-un recipient inchis ermetic.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Deserturi fara foc. Cheesecake cu biscuiti

    O prajitura preparata intr-un mod simplu este ideala pentru un desert de sfarsit de saptamana, mai ales atunci cand aveti musafiri la masa. Va propunem asadar sa pregatiti reteta de cheesecake cu biscuiti.

  • Sarlota cu biscuiti si aroma de rom

    Un desert simplu degustat la o iesire cu prietenii poate fi sarlota cu biscuiti si aroma de rom. Iata de ce ingrediente aveti nevoie:

  • Tort de biscuiti cu nuci

    Un desert apetisant pentru o zi speciala este tortul de biscuiti cu nuci. In cele ce urmeaza gasiti ingredientele necesare pentru prepararea acestei retete:

  • Inghetata de cafea cu biscuiti

    Un desert care va va racori de indata ce l-ati gustat este inghetata de cafea cu biscuiti. Asadar, va invitam sa realizati o inghetata delicioasa si aromata, dar cu ingrediente putine.

  • Sarlota aromata cu crema de inghetata, biscuiti si zmeura

    Un desert plin de savoare, pe care il puteti pregati pentru cei dragi, este sarlota aromata cu crema de inghetata si biscuiti. Aveti mai jos ingredientele necesare pentru preparare:


Warning: fopen(cache/5f57192c9dcee5ef07edddb5e0e61495) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139