Inghetata de cafea cu biscuiti

 Un desert care va va racori de indata ce l-ati gustat este inghetata de cafea cu biscuiti. Va invitam, asadar, sa realizati o inghetata delicioasa si aromata.

 

Ingrediente necesare:

inghetata de cafea

8-10 biscuiti

1/2 pahar de cafea foarte tare

 

Pentru prepararea inghetatei de cafea aveti nevoie de ingredientele:

4 albusuri de ou

200 g frisca

150 g zahar

2 lingurite de nescafe


Modul de preparare este urmatorul:

Se prepara inghetata de cafea.

Albusurile se bat spuma.

Apoi se adauga usor zaharul peste acestea.

Se pune si frisca.

Se amesteca totul usor.

Se adauga si nescafe-ul.

Se pune la inghetat.

Apoi se lasa la frigider.

Cand este aproape congelata, se scoate din frigider si se imbraca pe deasupra cu biscuitii inmuiati in cafea.

Dupa aceea se pune iar la frigider sa se congeleze.

Dupa un timp, cand este congelata, se rastoarna pe un platou.

Se serveste cu placere.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Inghetata de ceai negru

    Cum vremea a inceput sa fie tot mai calduroasa de ce sa nu incercam o inghetata de casa cu un gust aparte, care ne va da multa energie si ii va surprinde cu siguranta pe cei care o gusta pentru prima oara?

  • Deserturi fara foc. Cheesecake cu biscuiti

    O prajitura preparata intr-un mod simplu este ideala pentru un desert de sfarsit de saptamana, mai ales atunci cand aveti musafiri la masa. Va propunem asadar sa pregatiti reteta de cheesecake cu biscuiti.

  • Sarlota de cafea cu migdale si frisca

    Pentru o dupa-amiaza placuta la umbra unui balansoar, serviti impreuna cu familia o sarlota de cafea cu migdale si frisca.

  • Desert special pentru Paste. Bezele cu inghetata de cafea

    Un desert special, pe care il puteti prepara de Sarbatoarea Pastelui sunt bezelele cu inghetata de cafea. Aveti nevoie de ingredientele de mai jos:

  • Biscuiti inimioare cu aroma de cafea

    Deliciosi de fiecare data cand ii mancam, biscuitii sub diverse forme atractive pot deveni si mai deliciosi. In continuare va prezentam o reteta de biscuiti inimioare cu aroma de cafea.