Sarlota de cafea cu migdale si frisca

 Pentru o dupa-amiaza placuta la umbra unui balansoar, serviti impreuna cu familia o sarlota de cafea cu migdale si frisca.


Ingredientele necesare sunt:

250 g unt

1 cescuta de cafea tare

7 linguri de zahar

4 galbenusuri

cateva migdale

200 g frisca

 

Se prepara astfel:

Untul se freaca spuma.

Apoi se toarna peste acesta cate putin din cafea, frecand mereu.

Se adauga si zaharul.

Se pun pe rand si galbenusurile.

Se amesteca bine dupa adaugarea fiecarui galbenus.

Sarlota obtinuta se pune in cupe.

Se decoreaza cu migdale taiate si cu frisca.

Se lasa la rece.

Apoi se serveste cu multa pofta.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Tort de mere cu migdale

    Un tort usor de preparat, potrivit ca desert la o intalnire cu prietenii, este tortul de mere cu migdale.

  • Scrub natural pentru piele, cu migdale si miere

    O data la cateva saptamani, pielea noastra are nevoie si de aplicarea unui scrub natural, care sa indeparteze pielea moarta si impuritatile aparute la nivelul acesteia. De aceea va propunem sa incercati sa va exfoliati pielea cu un scrub natural, cu migdale si miere.

  • Inghetata de cafea cu biscuiti

    Un desert care va va racori de indata ce l-ati gustat este inghetata de cafea cu biscuiti. Asadar, va invitam sa realizati o inghetata delicioasa si aromata, dar cu ingrediente putine.

  • Sarlota de cafea

    Sarlota de cafea constituie un desert delicios si cu un gust placut. Ingredientele necesare pentru prepararea acesteia sunt urmatoarele:

  • Tort milanez cu dulceata si frisca

    Desertul face parte din meniul unei zile. De aceea, cu totii ne dorim sa fie cat mai delicios. Astfel, pentru un asemenea desert delicios va propunem reteta de tort milanez cu dulceata si frisca.