Burse pentru tinere cercetatoare oferite de Unesco si L'Oreal

Burse oferite de UnescoUnesco si L'Oreal acorda burse tinerelor cercetatoare care isi desfasoara activitatea intr-unul din domeniile biologie, biochimie, biotehnologie sau fiziologie. Bursele, in valoare de 20.000 euro fiecare, sunt destinate sprijinirii inovatiei si excelentei in munca de cercetare in randul femeilor din toate regiunile lumii.

 

Candidatele la bursa trebuie sa fie nascute dupa 1971, sa fie doctorande sau sa fi obtinut deja titlul de "Doctor" in stiintele vietii si sa cunoasca foarte limba tarii in care urmeaza sa isi desfasoare lucrarile de cercetare. Durata studiilor este de maxim 2 ani, acestea urmand a se desfasura dupa data de 1 martie 2007.

Data limita pentru prezentarea dosarului de candidatura este 8 septembrie 2006 la Directia Integrare Europeana si Cooperari Internationale din cadrul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si 15 septembrie 2005 la sediul UNESCO, numai prin Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO. Dosarele de candidatura se depun la registratura ANCS, din strada Mendeleev 21-25. Intrebarile se pot adresa domnisoarei consilier de integrare Ioana Ispas, la telefon 212 77 91, sau email iispas@mct.ro

Informatii privind continutul dosarului de candidatura precum si formele de aplicare pot fi obtinute aici

Articole asemănătoare

 • Capsunile Ostara, un deliciu de vara

  Varietate de capsuni cu productie foarte buna, fructe mari si cu gust intens, de un rosu aprins si forma conica, seminte mici, Ostara este una dintre cele mai bune alegeri in special pentru culturile mici, pentru o gradina de dimensiuni restranse sau pentru sera, fiind usor de crescut si in ghivece putin mai mari.

 • Crinii orientali Stargazer

  Soi hibrid de crin oriental cu inflorescente mari si parfum intens, dulce, Stargazer a fost creat in anii 70 si de atunci este una dintre varietatile de crini preferate de cunoscatori pentru ca este usor de plantat si intretinut, rezista bine la boli sau daunatori (daca au soare si suficienta apa), iar florile sunt perfecte pentru vaze si aranjamente florale

 • Preparate cu verdeturi. Ciulama de loboda verde

  O data cu venirea primaverii, incepe sezonul verdeturilor. Iar pentru a ne bucura de acestea si de gustul lor, trebuie sa profitam cat se poate gatindu-le si savurandu-le la fiecare masa.

 • Biscuiti cu aroma de cuisoare

  Surprindeti-i pe cei dragi cu un desert placut preparand biscuitii cu aroma de cuisoare. Cuisoarele au numeroase proprietati benefice pentru sanatatea noastra. Alaturi de nutrientii si uleiurile continute, acestea mai au si flavonoizi, cu calitati antioxidante.

 • Prajitura cu miere si suc proaspat de portocale

  Un desert pentru o dupa-amiaza placuta poate fi prajitura cu miere si suc proaspat de portocale. Bucurati-va de combinatia si aroma unica oferite de miere si portocale.