Burse pentru tinere cercetatoare oferite de Unesco si L'Oreal

Burse oferite de UnescoUnesco si L'Oreal acorda burse tinerelor cercetatoare care isi desfasoara activitatea intr-unul din domeniile biologie, biochimie, biotehnologie sau fiziologie. Bursele, in valoare de 20.000 euro fiecare, sunt destinate sprijinirii inovatiei si excelentei in munca de cercetare in randul femeilor din toate regiunile lumii.

 

Candidatele la bursa trebuie sa fie nascute dupa 1971, sa fie doctorande sau sa fi obtinut deja titlul de "Doctor" in stiintele vietii si sa cunoasca foarte limba tarii in care urmeaza sa isi desfasoare lucrarile de cercetare. Durata studiilor este de maxim 2 ani, acestea urmand a se desfasura dupa data de 1 martie 2007.

Data limita pentru prezentarea dosarului de candidatura este 8 septembrie 2006 la Directia Integrare Europeana si Cooperari Internationale din cadrul Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si 15 septembrie 2005 la sediul UNESCO, numai prin Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO. Dosarele de candidatura se depun la registratura ANCS, din strada Mendeleev 21-25. Intrebarile se pot adresa domnisoarei consilier de integrare Ioana Ispas, la telefon 212 77 91, sau email iispas@mct.ro

Informatii privind continutul dosarului de candidatura precum si formele de aplicare pot fi obtinute aici

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu fructe si lapte de migdale pentru micul dejun

    Laptele de migdale este savuros, aromat si excelent pentru a pregati o lista impresionanta de bauturi pline de vitamine, iar in aceasta varianta este baza pentru un smoothie plin de vitamine si gustul intens de fructe.

  • Sapte ceaiuri medicinale si beneficiile oferite de acestea

    Ceaiul de musetel: una dintre cele mai cunoscute si des folosite plante medicinale este folosita de multa vreme in medicina naturista, iar ceaiul fierbinte, cu sau fara indulcitor, aromat si cu gust placut, este recomandat pentru calmarea durerilor de gingii si dinti, ameliorarea durerilor digestive sau a crampelor musculare, dar si pentru tratarea reumatismului sau a indigestiei.

  • Capsunile Ostara, un deliciu de vara

    Varietate de capsuni cu productie foarte buna, fructe mari si cu gust intens, de un rosu aprins si forma conica, seminte mici, Ostara este una dintre cele mai bune alegeri in special pentru culturile mici, pentru o gradina de dimensiuni restranse sau pentru sera, fiind usor de crescut si in ghivece putin mai mari.

  • Preparate cu verdeturi. Ciulama de loboda verde

    O data cu venirea primaverii, incepe sezonul verdeturilor. Iar pentru a ne bucura de acestea si de gustul lor, trebuie sa profitam cat se poate gatindu-le si savurandu-le la fiecare masa.

  • Biscuiti cu aroma de cuisoare

    Surprindeti-i pe cei dragi cu un desert placut preparand biscuitii cu aroma de cuisoare. Cuisoarele au numeroase proprietati benefice pentru sanatatea noastra. Alaturi de nutrientii si uleiurile continute, acestea mai au si flavonoizi, cu calitati antioxidante.


Warning: fopen(cache/9eef29077af44c79eb59ff42455b485d) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139