Cafea cu rom si frisca

Ingrediente:

150 ml cafea neagra, fierbinte
50 ml rom brun
zahar dupa gust
frisca pentru servire
nucsoara rasa

Mod de preparare: pregatiti 150 ml de cafea neagra, fara zahar (pentru o portie) in care adaugati romul, amestecand bine. Se pune zahar dupa gust si se serveste cu putina nucsoara rasa si frisca.

Foto: publicdomainpictures.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu rom si cafea

    Un cocktail cu gust puternic de cafea si note exotice de rom, pentru o seara placuta alaturi de cei mai buni prieteni. Alegeti o cafea de calitate si romul preferat.

  • Cocktail de vara cu rom si cidru

    O bautura cu aroma dulce-acrisoara, note exotice de rom si prospetimea mentei, alaturi de parfumul merelor bine coapte, bauta cat mai rece alaturi de prieteni.

  • Cidru fierbinte cu rom si mirodenii

    O cana de cidru fierbinte cu rom si arome exotice, excelenta in zilele in care temperaturile au scazut nepermis de mult. Usor de pregatit acasa, o bautura de iarna ce poate fi savurata alaturi de prieteni.

  • Cacao fierbinte cu rom si scortisoara

    O cana de cacao fierbinte, eventual cu putina frisca sau scortisoara, este ideala in zilele reci de iarna (si nu numai). Dar in aceasta reteta puteti adauga un rom brun sau alb, simplu sau cu arome si mirodenii, pentru un gust complex, cu note de sarbatoare.

  • Sarlota de cafea cu migdale si frisca

    Pentru o dupa-amiaza placuta la umbra unui balansoar, serviti impreuna cu familia o sarlota de cafea cu migdale si frisca.