Cafea cu rom si frisca

Ingrediente:

150 ml cafea neagra, fierbinte
50 ml rom brun
zahar dupa gust
frisca pentru servire
nucsoara rasa

Mod de preparare: pregatiti 150 ml de cafea neagra, fara zahar (pentru o portie) in care adaugati romul, amestecand bine. Se pune zahar dupa gust si se serveste cu putina nucsoara rasa si frisca.

Foto: publicdomainpictures.com

Articole asemănătoare

  • Cacao fierbinte cu rom si scortisoara

    O cana de cacao fierbinte, eventual cu putina frisca sau scortisoara, este ideala in zilele reci de iarna (si nu numai). Dar in aceasta reteta puteti adauga un rom brun sau alb, simplu sau cu arome si mirodenii, pentru un gust complex, cu note de sarbatoare.

  • Cocktail cu rom si suc de ananas

    O bautura cu note tropicale de rom si ananas, dulce si perfecta pentru o seara petrecuta alaturi de prieteni.

  • Cocktail de iarna cu rom brun si ceai negru

    O bautura cu gust placut, note de rom si coniac, dar si cele ale unui ceai negru de calitate, infuzat dupa gust.

  • Grog cu rom si lamaie

    O varianta usor de preparat a celebrei bauturi pe care o intalneam in romanele si povestirile cu pirati si corabii, excelenta atunci cand este fierbinte (in special intr-o zi friguroasa) si are la baza un rom de calitate.

  • Sarlota de cafea cu migdale si frisca

    Pentru o dupa-amiaza placuta la umbra unui balansoar, serviti impreuna cu familia o sarlota de cafea cu migdale si frisca.