Cartofi cu macaroane la cuptor

 Un deliciu pentru iubitorii pastelor italiene este si reteta de cartofi cu macaroane la cuptor.

Ingrediente:

400 g cartofi

200 g macaroane

2 linguri de branza rasa

2 linguri de unt

500 g sos de rosii

sare

piper


Cum se realizeaza:

Cartofii se pun la fiert.

Cand sunt gata, se curata de coaja.

Se taie in felii subtiri.

Macaroanele se pun si acestea la fiert in apa cu sare.

Un vas termorezistent se unge mai intai cu unt.

Se adauga apoi un strat de cartofi fierti.

Se pune si branza rasa.

Macaroanele fierte se amesteca cu o lingura de unt si branza.

Dupa aceea se adauga un strat de macaroane in vas.

Se mai pun iar un strat de cartofi si unul de branza rasa.

Se adauga si sosul de rosii.

Se condimenteaza cu sare si piper.

Apoi se da vasul la cuptor.

Se lasa pana ce mancarea este gata.

Apoi se serveste calda.

Sursa foto

Articole asemănătoare