File de peste cu cascaval la cuptor

O reteta gustoasa de peste, cu care va puteti astepta musafirii la masa de pranz este cea de file de peste cu cascaval la cuptor.

Ingrediente:

800 g peste file

3 cepe

200 g maioneza

200 g cascaval clasic

1/2 lingurita de sare

1/4 lingurita de piper macinat

 

Modul de preparare:

Pestele file se spala.

Se curata de piele.

Apoi se taie in bucati medii.

Se pune intr-o tava.

Se presara sare si piper macinat pe fiecare bucata.

Dupa aceea, pestele se unge cu maioneza.

Ceapa se curata si se taie fideluta.

Apoi se pune peste maioneza.

Se rade si cascavalul si se presara peste ceapa.

Tava se da apoi la cuptor.

Se lasa timp de 30-40 de minute.

Cand pestele este rumenit, se scoate din cuptor.

Pestele file preparat la cuptor se serveste stropit cu zeama de lamaie.

Sursa foto

Articole asemănătoare

  • Pastarnac cu cartofi la cuptor

    Chiar daca timpul nu ne permite mereu sa pregatim acasa mancarurile noastre gustoase si preferate, din cand in cand mai putem realiza ceva bun si cald. Asadar va invitam sa pregatiti reteta de pastarnac cu cartofi la cuptor.

  • Retete pentru sarbatorile de iarna. Friptura de porc cu chimen la cuptor

    Cu totii asteptam perioada sarbatorilor de iarna, pentru a le petrece cu cei dragi si pentru a prepara bucate cat mai alese pentru persoanele speciale din viata noastra. Va propunem sa incercati pentru zilele festive ce vor urma reteta de friptura de porc cu chimen la cuptor.

  • Cartofi cu macaroane la cuptor

    Un deliciu pentru impatimitii pastelor este reteta de cartofi cu macaroane la cuptor. Pentru a prepara aceasta reteta, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

  • Medalioane de somon cu legume la gratar

    O reteta apetisanta, pe care sa o preparati in zilele mohorate si friguroase poate fi cea de medalioane de somon cu legume la cuptor.

  • Cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor

    O mancare plina de gust se poate pregati si rapid. Va propunem astfel reteta de cartofi umpluti cu carne de pui si ciuperci la cuptor.