Cea mai buna de Ungaria

Este un soi de baza ţn plantatiile noastre.
Pomul viguros, formeaza coroana sferic-turtita.
Fructele sunt mijlocii, mari sau foarte mari, sferice si putin asimetrice. Pielita destul de groasa, are culoarea portocalie-galbena, cu rumeneala rosie-roz pe partea ţnsorita, pe care adesea se gasesc piincte rosii-violacei. Rezistenta fructelor la transport este buna.
Maturitatea de recoltare: in prima jumatate a lunii iulie.

Afl─â mai multe despre

Articole asem─ân─âtoare

 • Cinci fructe pentru o digestie mai buna

  Bananele sunt o alegere foarte buna pentru a preveni sau trata mai usor problemele digestive: au putine calorii, dau repede senzatia de satietate si potolesc pofta de dulce, ofera corpului potasiu (mai greu de gasit in alte alimente) si pot fi folosite ca gustare, ca ingredient pentru un smoothie, in salate de fructe sau in diverse retete.

 • Trandafirii Summer Song, rafinament si nuante intense

  Vreti un trandafir englezesc rezistent si frumos, cu boboci mari, rotunzi, cu multe petale in care se intalnesc portocaliul si rozul? Atunci acest "cantec de vara" este optiunea cea mai buna, fiind o varietate de trandafir usor de plantat si intretinut, longeviv, de care va veti bucura an dupa an.

 • Yuenyeung - ceaiul cu cafea din Hong Kong

  Cafea de cea mai buna calitate, ceai si lapte, totul intr-un amestec inedit.

 • Trandafirii Cherry Girl - o explozie de prospetime

  Cautati un soi de trandafiri de un rosu puternic, intens, proaspat, cu un parfum clasic cu note dulci si un efect decorativ greu de egalat? Atunci aceasta varietate ce infloreste din iunie pana in septembrie ar putea fi optiunea cea mai buna, pentru ca este rezistenta la boli si daunatori, longeviva, nu necesita o ingrijire deosebita si are flori de o rara frumusete.

 • Ce este si cum ajuta pielea untul de shea?

  Untul de shea este un produs cosmetic natural obtinut din nucile arborelui karite (shea). Primii care s-au incredintat de multiplele sale avantaje dermatologice au fost locuitorii continentului negru. Astazi, untul de shea este unul dintre ingredientele cu cea mai buna reputatie in domeniu, fiind folosit pe toate meridianele globului.