Ciuperci cu maioneza

Ingrediente: 300 gr ciuperci, 4 oua, 400 g ulei, sare, 2 linguri zeama lamaie, 10 gr patrunjel verde tocat fin, 1 l apa. Preparare: Se prepara maioneza dintr-un galbenus fiert si 3 galbenusuri crude, ulei, zeama de lamaie si sare. Ciupercile se spala si se taie felii subtiri, apoi se fierb intr-un litru de apa cu o lingura de zeama de lamaie timp de 20 de minute la foc domol. Se lasa sa se racoreasca si se amesteca cu maioneza. Se servesc cu patrunjel verde tocat presarat deasupra.

Articole asemănătoare

  • Ciuperci cu branza cu mucegai si cimbru

    Un aperitiv usor de facut, gustos datorita combinatiei intre aromele picante din branza si cele de padure, vegetale, ale ciupercilor. Alegeti un soi de ciuperci cu palaria cat mai mare sau mai multe ciuperci medii.

  • Salate gustoase. Salata de pui cu maioneza si muraturi

    Pentru intreaga familie, puteti prepara o salata rapida si cu un gust bun: salata de pui cu maioneza si muraturi. Este o salata satioasa, de care veti fi incantati cu siguranta.

  • Supa de ciuperci cu avocado

    O supa calda pentru zilele reci de iarna este binevenita. Asadar va invitam sa degustati supa de ciuperci cu avocado.

  • Rulouri cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza

    Pentru o masa delicioasa, pregatiti rulourile cu carnaciori si sos de hrean cu maioneza. Ingredientele le gasiti mai jos:

  • Salata simpla de ridichi negre cu maioneza

    Pentru a pregati o salata simpla si gustoasa, puteti opta pentru o reteta usoara de salata de ridichi negre cu maioneza. Cu multiple efecte benefice si proprietati terapeutice, ridichea neagra este bogata in vitamina C, calciu si altele.