Ciuperci la cuptor cu sos de usturoi si rosii

 

 Reteta de ciuperci la cuptor cu sos de usturoi si rosii este o reteta pe cat de simpla, pe atat de gustoasa.

Ciupercile constituie o sursa bogata de vitamine si antioxidanti, fiind utilizate si in curele de slabire.


Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

1 kg ciuperci proaspete

usturoi

ulei de masline

pasta de tomate


Mod de preparare:

Coditele de la ciuperci se scot.

Raman astfel doar palariile ciupercilor, care se curata de pielita si se spala.

Apoi se sareaza.

De asemenea, le mai puteti adauga si alte condimente, in functie de preferinta.

Dupa aceea se pun la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se face separat un mujdei de usturoi, la care pune si pasta de tomate.

Cand ciupercile sunt gata, se servesc calde, cu sos de usturoi si rosii peste ele.

Sursa foto

Articole asemănătoare