Cocktail cu bere blonda, prosecco si ghimbir

Ingrediente:

150 ml bere blonda
150 ml prosecco
100 ml bere de ghimbir
1-2 felii subtiri de lamaie
1 lingurita zahar brun
cuburi de gheata

Mod de preparare: intr-o halba sau un pahar inalt se toarna berea rece si se amesteca bine cu zaharul, pana cand acesta se dizolva. Se adauga prosecco si bere de ghimbir, cateva cuburi de gheata si se serveste cu 1-2 felii subtiri de lamaie.

Foto: pdpics.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail racoritor cu bere, rom si portocala

    Un cocktail pentru zilele calduroase, cand un pahar de bere blonda rece, cu multa spuma, este una dintre cele mai bune alegeri. Alaturi de putin rom si suc proaspat de portocale berea obisnuita se transforma intr-un cocktail aromat si surprinzator.

  • Cocktail de vara cu bere blonda si cidru

    Alegeti un cidru proaspat, usor acid, cu gust puternic de fruct, alaturi de o bere blonda racoritoare si dominata de notele putin amarui. Pentru un plus de corpolenta intr-un cocktail ce se bea foarte rece, cu gheata, puteti adauga si putin whiskey.

  • Cocktail cu bere, vodca si ghimbir

    Cu un gust usor picant si aromat, poate fi pregatit cu bere blonda, bruna sau, pentru o aroma intensa, cu bere de ghimbir.

  • Cocktail cu vodca si bere de ghimbir

    Un cocktail cu gust proaspat, aromat si putin intepator, dar cu note intense de vodca si citrice.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.