Cocktail cu bere neagra, vin spumant si lichior

Ingrediente:

120 ml bere neagra
120 ml vin spumant
1-2 lingurite lichior de fructe de padure
cirese confiate

Mod de preparare: intr-un pahar se toarna berea neagra si vinul spumant, cat mai reci, adaugand la final una sau doua lingurite de lichior de fructe de padure (in functie de cat de dulce va doriti sa fie bautura). Se amesteca bine si se serveste imediat, cu o cireasa confiata pentru aspect si un plus de aroma.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu bere, sirop de artar si bourbon

    Gustului amarui de bere neagra de calitate i se adauga aroma de lamaie si dulceata aparte a siropului de artar, rezultatul final fiind un cocktail cu personalitate.

  • Marinada cu bere neagra

    O reteta de marinada avand la baza o bere neagra, putin amaruie, alaturi de sosuri si verdeturi, potrivita pentru carnea de porc, vita sau pui.

  • Varza rosie calita cu bere neagra

    Varza rosie calita sau facuta salata este o reteta de toamna excelenta, dar alaturi de o bere neagra de calitate capata un nou gust si noi arome.

  • Cocktail cu ananas, bere si rom

    Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

  • Cocktail cu bere si suc de rosii

    Un amestec de bere si Bloody Mary, usor de pregatit si gata de savurat imediat, cu mai multa sau mai putina “personalitate” in functie de cantitatea de vodca folosita.