Cocktail cu bere neagra, vin spumant si lichior

Ingrediente:

120 ml bere neagra
120 ml vin spumant
1-2 lingurite lichior de fructe de padure
cirese confiate

Mod de preparare: intr-un pahar se toarna berea neagra si vinul spumant, cat mai reci, adaugand la final una sau doua lingurite de lichior de fructe de padure (in functie de cat de dulce va doriti sa fie bautura). Se amesteca bine si se serveste imediat, cu o cireasa confiata pentru aspect si un plus de aroma.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.

  • Cocktail cu bere de ghimbir si lamaie

    Cu note de citrice, gust usor picant de ghimbir si vodca, este un cocktail simplu, usor de pregatit si potrivit pentru orice ocazie.

  • Cocktail cu bere si gin

    Un cocktail relativ simplu de preparat acasa, cu o bere blonda de calitate si ginul cu notele sale aromate de ienupar. Pentru un plus de aroma se adauga o felie subtire de portocala sau lamaie si menta proaspata.

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.

  • Cocktail cu bere neagra si cafea

    Un amestec de lichior de cafea, bere neagra plina de aroma si personalitate, gheata si putin Aperol, totul completat de un alt lichior italian traditional, este un cocktail pentru ocazii speciale.