Cocktail cu bere neagra, vin spumant si lichior

Ingrediente:

120 ml bere neagra
120 ml vin spumant
1-2 lingurite lichior de fructe de padure
cirese confiate

Mod de preparare: intr-un pahar se toarna berea neagra si vinul spumant, cat mai reci, adaugand la final una sau doua lingurite de lichior de fructe de padure (in functie de cat de dulce va doriti sa fie bautura). Se amesteca bine si se serveste imediat, cu o cireasa confiata pentru aspect si un plus de aroma.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu cidru de mere, bourbon si bere de ghimbir

    Doar la prima vedere o reteta prea complicata, in care gusturile par sa se anuleze reciproc, este la final un cocktail cu aroma complexe si note surprinzatoare, bun pentru orice ocazie. Folositi un cidru de mere de calitate si un bourbon sau whiskey pe masura.

  • Cocktail cu bere de ghimbir si whiskey

    Cu notele sale dulci de sirop de artar, gustul putin picant de ghimbir si cel usor de recunoscut de whiskey, este o bautura pentru o seara placuta.

  • Cocktail cu bere neagra si cafea

    Un amestec de lichior de cafea, bere neagra plina de aroma si personalitate, gheata si putin Aperol, totul completat de un alt lichior italian traditional, este un cocktail pentru ocazii speciale.

  • Cocktail cu inghetata, bere si lichior de ciocolata

    Un amestec de bere neagra, lichior de ciocolata, cafea si inghetata pentru un gust dominat de notele dulci.

  • Cocktail cu bourbon si vin spumant

    O bautura in care bourbonul completeaza prospetimea vinului spumant, cu gust dulce datorita zaharului si note acrisoare de citrice.