Cocktail cu bere neagra, vin spumant si lichior

Ingrediente:

120 ml bere neagra
120 ml vin spumant
1-2 lingurite lichior de fructe de padure
cirese confiate

Mod de preparare: intr-un pahar se toarna berea neagra si vinul spumant, cat mai reci, adaugand la final una sau doua lingurite de lichior de fructe de padure (in functie de cat de dulce va doriti sa fie bautura). Se amesteca bine si se serveste imediat, cu o cireasa confiata pentru aspect si un plus de aroma.

Foto: publicdomainpictures.net

 

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu bere de ghimbir, scortisoara si cidru de mere

    Un cocktail surprinzator pentru cei care vor o bere de ghimbir rece intr-o zi calduroasa, cu note intense de mar si mirodenii, excelent pentru clipele petrecute alaturi de cei mai buni prieteni.

  • Cocktail cu vin spumant si bere neagra

    Ar putea sa para o combinatie prea indrazneata, dar cu vin spumant racoritor si proaspat alaturi de o bere neagra de calitate rezultatul final este un cocktail elegant si cu personalitate.

  • Cocktail cu bere neagra si suc de grepfrut

    Un pahar de bere neagra cu note de citrice este racoritor si delicios mai ales in zilele calduroase, dar combinatia indrazneata este buna in orice parte a anului.

  • Cocktail cu suc de morcovi, whiskey si bere de ghimbir

    Un cocktail cu prospetimea berii acidulate de ghimbir, dulceata sucului de morcov si portocala, alaturi de whiskey. Ideal este sa folositi suc proaspat stors pentru o aroma intensa.

  • Cocktail cu bere si gin

    Un cocktail relativ simplu de preparat acasa, cu o bere blonda de calitate si ginul cu notele sale aromate de ienupar. Pentru un plus de aroma se adauga o felie subtire de portocala sau lamaie si menta proaspata.