Cocktail cu vin alb si limonada

Ingrediente:
 
300 ml vin alb sec
80 ml limonada indulcita sau nu, dupa gust
40 ml sirop de grenadine
 
Mod de preparare: intr-un pahar inalt se toarna pe rand siropul, vinul alb rece si se completeaza aproape pana sus cu limonada (cu sau fara miere), punand inainte de servire si doua sau trei cuburi de gheata. Se serveste imediat.

 

Foto: pixabay.com

 

Articole asemănătoare

 • Cocktail cu ananas, bere si rom

  Dincolo de gustul dulce si inflexiunile exotice ale fructelor si romului, aceasta este o reteta de cocktail cu arome rafinate si cu multa culoare in pahar.

 • Bautura de vara cu piersici, vin alb si brandy

  Cu gustul de piersica si vin alb sec, alaturi de notele puternice de brandy, este o reteta pentru o bautura care se serveste in zilele calduroase cu multa gheata.

 • Sangria cu vin alb si fructe de padure

  Combinatia intre un vin alb sec si dulceata acrisoara a fructelor de padure face din aceasta bautura de vara un veritabil deliciu si o surpriza pentru invitati.

 • Sangria cu vin alb si cidru de mere

  In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?

 • Sangria cu vin alb si citrice

  O alternativa la sangria clasica, un amestec in care vinul alb este completat de varietatea gusturilor si aromelor de citrice.