Sangria cu vin alb si fructe de padure

Ingrediente:

750 ml vin alb (eventual vin spumant)
2 cani suc de fructe de padure
½ cana afine
½ cana zmeura
½ cana capsuni curatate si taiate
1/3 cana de rom
cuburi de gheata

Mod de preparare: intr-o carafa de sticla se amesteca bine vinul, sucul de fructe si romul, turnand deasupra toate fructele curatate si spalate si amestecand usor. Se tine la rece pentru cel putin doua ore, apoi se serveste punand in fiecare pahar unul sau doua cuburi de gheata si cat mai multe fructe.

Foto: needpix.com

Articole asemănătoare

 • Bautura fierbinte cu vin rosu, cidru de mere si fructe de padure

  Cu gust complex si fructat, plin de note acrisoare, este o bautura buna pentru orice ocazie.

 • Sangria cu vin alb si cidru de mere

  In locul unei carafe cu sangria clasica, in care se intalnesc fructele dulci si vinul rosu, de ce sa nu incercati o alternativa cu vin alb sec, foarte rece, si cidru de mere alaturi de vodca si lichior?

 • Sangria cu vin alb si citrice

  O alternativa la sangria clasica, un amestec in care vinul alb este completat de varietatea gusturilor si aromelor de citrice.

 • Smoothie cu fructe de padure congelate

  Una dintre cele mai simple retete de smoothie-uri, cu gust dulce-acrisor de fructe de padure, se poate pregati la fel de usor cu fructe de padure proaspete, abia culese. Se poate folosi la fel de bine laptele de soia sau laptele de vaca.

 • Cocktail cu vin alb, rom si citrice

  Proaspat, usor de preparat chiar si pentru cei fara multa experienta in domeniu, cu gust intens de citrice, este un cocktail bun pentru o petrecere, mai curand o sangria cu vin alb si mai mult alcool.