Cocktail cu vin rosu, coniac si nucsoara

Ingrediente:
 
1 galbenus de ou
1 lingurita cu varf zahar pudra
1-2 linguri frisca proaspata
50 ml vin rosu dulce
20 ml coniac
un varf de lingurita nucsoara macinata
 
Mod de preparare: se amesteca bine galbenusul cu frisca si zaharul pana cand compozitia este omogena. Se toarna intr-un pahar inalt, se adauga vinul rosu si coniacul, iar deasupra se pudreaza cu nucsoara macinata. Se serveste imediat.

Foto: pixabay.com

Articole asemănătoare

  • Cocktail cu vin rosu, tequila si bere de ghimbir

    Un cocktail de toamna, cu o baza de vin rosu, gust puternic de tequila si prospetimea usor picanta a berii de ghimbir, rece si spumoasa. Si in plus ii adaugati putin suc de limeta pentru notele racoritoare de citrice.

  • Cocktail cu vin rosu, scortisoara si gin

    O bautura cu gust complex, cu note diverse si arome dulci, buna pentru a face o seara alaturi de prieteni si mai placuta.

  • Cocktail cu vin rosu si bere de ghimbir

    O combinatie indrazneata intre gustul de vin rosu si cel astringent, usor picant, al berii de ghimbir, cu note de citrice si putina gheata.

  • Cocktail cu vin rosu si tequila

    Un amestec in care veti gasi vin rosu, o cantitate egala de tequila, prospetimea sucului de lime pentru note exotice, indepartate, si putina miere alaturi de apa tonica.

  • Cocktail cu vin rosu, portocala si sirop de scortisoara

    Cu notele sale de scortisoara si citrice este genul de bautura potrivita parca mai curand intr-o zi friguroasa, dar poate fi servita in orice perioada a anului. Secretul este siropul de scortisoara, usor de preparat si care poate fi pastrat mai multe zile in frigider, intr-un recipient inchis ermetic.


Warning: fopen(cache/1cdb84ebcdcfe14afbdb942119178a66) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139