Cocktail de vara cu fructe de padure si grepfruit

Ingrediente:

½ cana fructe de padure
1 grepfrut nu prea mare
1 lingura miere
½ cana apa plata sau minerala, dupa gust
piper negru proaspat macinat
2-3 frunze de busuioc
50 ml vodca
cuburi de gheata
frunze de busuioc pentru décor

Mod de preparare: in blender se pun fructele de padure (proaspete sau congelate), grepfrutul decojit si desfacut felii, busuiocul si mierea, mixand totul pana se obtine consistenta potrivita pentru un smoothie. Se trece prin sita pentru a indeparta pulpa si semintele, apoi amestecul ramas se pune in shaker, turnand deasupra vodca si cateva cuburi de gheata. Se agita bine si se toarna apoi in pahare, completand dupa gust cu apa plata sau minerala rece. Se orneaza apoi cu o frunza de busuioc si piper negru dupa gust, apoi se serveste.

Articole asemănătoare