Cocktail de vara cu pepene rosu si gin

Ingrediente:

100 ml suc proaspat de pepene rosu
1 castravete mic, decojit si taiat felii subtiri
50 ml gin
2-3 linguri de sirop simplu de apa si zahar
1 lingura suc proaspat de lime
sare
50 ml apa tonica sau apa minerala, dupa gust

Mod de preparare: sucul de pepene se toarna intr-un shaker in care s-au pus cateva cuburi de gheata, se adauga ginul, felii de castravete, siropul de apa si zahar, sucul de lime, agitand totul foarte bine. Se toarna in pahar inalt, se pune si un praf de sare, apoi se completeaza cu apa tonica sau minerala.

Foto: needpix.com

Articole asemănătoare

  • Salata de vara cu pepene rosu si branza haloumi

    O salata usoara, de inspiratie mediteraneana, in care dulceata miezului de pepene este in contrast cu gustul delicat si sarat de haloumi.

  • 4 cocktailuri simple de sezon cu pepene rosu

    In zilele calduroase de vara pepenele rosu este tot ceea ce isi poate dori cineva ca desert, tinut cateva ceasuri la rece. Fructul alcatuit in proportie de 92% din apa, contine beta caroten, vitamina C si reda organismului pe loc vigoarea de care are nevoie pentru a infrunta canicula.

  • Paine de casa cu masline verzi si capere

    O paine de casa cu arome mediteraneene puteti obtine daca preparati reteta de paine de casa cu masline verzi si capere.

  • Rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci

    Un aperitiv sanatos si cu un gust bun pentru musafiri poate fi rulada de spanac cu oua fierte si branza de vaci.

  • Mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru

    O mancare simpla si cu un gust deosebit obtineti preparand reteta de mancare de morcovi cu masline verzi si coriandru. Morcovul este bogat in beta-caroten si vitamina A, fiind un puternic antioxidant si protejand pielea de actiunea radicalilor liberi.