Suc de rosii cu pepene, piper negru si ardei iute

Ingrediente:

4 rosii mari, foarte coapte
2 kg pepene rosu
1 lingurita sare
½ lingurita piper negru macinat
1 ardei iute verde
(optional) 50 ml vodca sau gin

Mod de preparare: rosiile taiate bucati si miezul de pepene fara seminte se pun in blender. Se adauga sarea, piperul, ardeiul iute feliat (preferabil fara seminte) si se mixeaza totul foarte bine, pana cand aveti o compozitie omogena, fina. Se trece prin sita, iar lichidul rezultatul se tine la rece pentru cel putin 2 ore sau se amesteca in prealabil cu vodca sau gin.

Foto: publicdomainpictures.net

Articole asemănătoare

  • Cinci retete de cocktail cu suc de rosii

    Savuros, dulce-acrisor, plin de gustul rosiilor bine coapte, cu o aroma ce aminteste de gradinile poate nu foarte mari, dar ingrijite cu rabdare si pasiune, sucul de rosii este folosit adesea in bucatarie pentru sosuri extraordinare, dar sta si la baza mai multor retete de cocktail pentru toate gusturile.

  • Smothie cu lapte vegetal, fructe si suc de rosii

    Un smoothie cu fructe si suc de rosii, nucsoara, scortisoara, putin zahar brun, rezultatul final fiind o bautura proaspata, cu gust complex si placut, mai ales dupa ce i se adauga cateva cuburi de gheata.

  • Suc de rosii cu branza

    Un suc de rosii revigorant, cu multe calorii si un gust interesant pentru cei carora le place branza de oi.

  • Retete rapide fara foc. Crema de rosii cu usturoi

    Retetele realizate rapid si nepregatite termic sunt numai bune in zilele foarte calduroase care au inceput sa vina. Va propunem sa degustati crema de rosii cu usturoi.

  • Tarta de rosii cu ceapa si usturoi

    O tarta delicioasa pe care o puteti prepara la masa de pranz este tarta de rosii cu ceapa si usturoi.