Cocktail picant cu ardei iute, ghimbir si suc de ananas

Ingrediente:
 
50 ml vodca
40 ml suc de ananas din cutie
20 ml sirop de apa cu zahar
trei felii subtiri de ardei iute verde sau rosu, dupa gust
doua felii foarte subtiri de ghimbir
o felie de limeta pentru decor
 
Mod de preparare: in shaker amestecati feliile de ardei iute, ghimbirul, siropul de zahar, adaugand apoi cateva cuburi de gheata si toata vodca. Se toarna sucul de ananas, apoi se toarna in pahar si se orneaza cu felia de lime.

Articole asemănătoare

  • Smoothie cu iaurt grecesc, ghimbir si suc de ananas

    O reteta pentru o bautura sanatoasa, cu iaurt grecesc proaspat si cremos, putin ghimbir pentru acele note usor picante si suc de ananas, dulce, parfumat, exotic. Folositi de preferinta ananas proaspat pentru suc si pentru cubuletele savuroase.

  • Sos foarte picant cu ardei iute, otet si usturoi

    O reteta pentru un sos de casa foarte picant, pentru care puteti folosi ardei mai mult sau mai putin iuti, dupa gust, alaturi de putin otet, usturoi si zeama de lamaie. Dupa pregatire se pastreaza la frigider, intr-un borcan bine inchis.

  • Sos picant cu ardei iute, usturoi si sos de rosii

    Un sos picant, foarte picant sau ingrozitor de iute (dupa soiul ardeilor folositi), bun pentru o gama larga de preparate si cu atat mai mult in serile reci de toamna sau iarna. Poate fi pastrat multa vreme in borcane sigilate, intr-un loc intunecos si racoros.

  • Sos picant cu mustar, usturoi si lamaie

    O reteta pentru un sos picant cu mustar, putin usturoi si note de citrice, alaturi de miere, piper negru si fulgi de chili, excelent atunci cand este pus, foarte rece, pe carnea de pui, porc sau vita, dar si pe carnati sau legume coapte. Se foloseste de fiecare data foarte proaspat pentru a-si pastra cat mai bine aromele.

  • Sos picant cu ardei iute si rosii

    O reteta pentru un sos picant, cu ardei iute, mirodenii, zahar, rosii dulci si delicioase, relativ usor de preparat si care poate fi pastrat pentru cateva saptamani. Alegeti ardei mai mult sau mai putin iuti, dupa gust, preferabil fara seminte daca nu vreti ca sosul sa fie foarte picant. Cel mai bine este sa purtati manusi in timp ce pregatiti sosul pentru a va proteja pielea.


Warning: fopen(cache/9ede5c6e1bf68cb3718b54171b2d319c) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/html/lib/classes/loadcache.lib.php on line 139